Hur tar du lån på bästa sätt?

img-365x500-businesswoman-mobile

Att ta lån och kredit via smslån kan kännas både lustigt otryggt, dels för de höga räntorna man oftast inte räknat med, även att det kan kännas som en snabb lösning till det ekonomiska krisandet eller de plötsliga räkningarna som kom med posten.

Jag har både sett och hört båda sidorna av dessa snabba lån, de flesta negativa, men jag tror oftast att det då handlar om att man för snabbt tar ett lån från en bank eller kreditgivare som man kanske sett eller hört på radio resp tv.

Kanske om man kollade efter lite mer noggrant innan man slänger iväg ett sms-lån att räntorna är relativt normala och sedan räkna på sin egna budget om man har råd att lägga ut dessa pengar tills det att lånet är betalt och klart.

Jag tycker ärligt talat att Informationen på denna sida ger ärligt och rakt svar på räntor, vilka som kan ta lån, om man kan låna utan inkomst osv.

Så ta en titt på den innan ni klickar i väg ett sms till en kreditgivare utan att först ha jämför och kollat om det finns något alternativ som passar er bättre än just det du tänkt på.

Men som sagt, tänk er för innan ni väljer att ta snabba lån, det kan finnas dolda avgifter i den banken ni först tänkte välja.

 

3 thoughts on “Hur tar du lån på bästa sätt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *