VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barnvänligt cafè

Jag och säkert många andra och fler föräldrar har nog både en och två gånger provat på att gå på cafè samt restaurang ett antal gånger, men aldrig lyckats hitta just det där perfekta för en småbarnsförälder att slå sig ned med sina barn.

Att komma kånkande på barn, barnvagn, extra kläder och dylik gör att det lätt kan bli trångt att få plats på dessa uteställen, att jag oftast skippar att gå på just såna platser med barn för jag känner mig inte alls välkommen.

De flesta ställen är inte alls anpassat för oss med barn, eller inte ens tänkt för oss, så där kan jag ärligt talat känna mif utestängd från samhället.

Varför satsas det inte mer på oss med små barn? Oss med enkel eller dubbelvagn?

För visst vill vi också sitta ned och fika, äta gott tillsammans med barnen och känna att både vi och de små är välkomna på restaurangen?!

Oftast blir man utstirrad av både personal och kunder, för inte får man väl ”störa” den lugna och stillsamma miljön!?

Så en vacker dag hoppas jag att nån smart och oegoistisk person tar och bygger ett cafè eller en restaurang anpassad för oss med mindre/yngre barn, där även vi kan kännas oss välkomna och focus ligger på oss.

Att ha ett ställe för barnen att leka på, en extra isolerad del, samt bredare mellan borden och ett inte så ”stelt” stället, DET får en smart och osjälvisk person öppna och hoppas han/hon vinner pris för den verksamheten!

Så då vill jag ju även tipsa om ett bra ställe där du kan köpa restaurangkök , kika även in Porkka och så hoppas jag att du slår upp portarna i Västerås inom kort 😀

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna