Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Flyttning på g?

Alltså det låter så skönt när man läser att det faktiskt går att flytta UTAN att behöva lyfta ett finger när det gäller rengöring av kök, badrum och fönster.

För det är ytor som jag avskyr att göra rent, även bakom element(!). Det måste vara det mest tråkiga som finns när man ska flytta.

Håller ni inte med?

Så nästa gång man flyttar så kan man ju faktiskt anlita ett städföretag 😀 -smart va?!-

Så slipper man göra allt själv.

Tänk er att slippa stressen med att packa, flytta och städa., det vore helt enkelt så skönt att bara få fokusera på flytten och det nya boendet.

Bara tanken på att lgh blir städad och OM det inte skulle vara rent vid besiktningen så får bolaget bara städa rent det igen, man slipper alltså allt gällande städning.

Ett bolaget som jag skriver om där de tar sig an ex flyttstädning är DSFM

Har kikat in och kollat runt och jag tycker att det verkar rimligt med pris och plats för ex städ.

Visst låter det skönt?

Jag ska absolut ha dem i åtanke nästa gång jag flyttar och då förhoppningsvis blir det inte många fler flyttar nånstans.

Lycka till med sökande av städbolag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons