Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

För er..

Att vara förälder är inte lätt, oavsett ålder. Det är mycket kraft och ork som ska till för att dagarna ska gå igenom så smärtfritt som möjligt.

Men det är nästintill omöjligt att undvika konflikter mellan barnen eller att dem tjatar sönder öronen på oss vuxna <3

Men ack så mycket kärlek man får, de tecknen kommer i olika former..

Det kan vara en teckning med hela familjen, ett hjärta ritat i snön, på fönstret, ett hjärta format ur leksaker, det kan vara kramar, pussar, mys och en massa ord där dem skrattar så vi kiknar <3

Att vara förälder är en berg -och dalbana men jösses vad underbart!!

Det bästa jag gjort är mina barn, aldrig i min vildaste fantasi kommer jag lämna er <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons