Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Tisdag

Dag två på den nya veckan bjuder på både gladare barn samt friska barn *halleluja*

Snön kom idag, men försvann tyvärr lika snabbt.

Står nu på gåbandet på gymmet och peppar/värmer upp för ett lätt men intensivt benpass!

Varit och bytt till vinterdäck på pappasbil <3

Han är sjuk och klart man ställer upp då han är så Snäll och hjälper samt finns där när man behöver en förälder att luta sig mot <3

Ska nu återgå till gymhjärnan innsn jag beger mig hemåt för lekparkshäng med dotter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons