Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Är dagen redan slut?!


Åter igen blev det en fullspäckad dag som jag skulle vilja ha ett par extra timmar på.

Dammsugit bilen som var full med grus, stenar, pinnar och klubbpinnar.. u name it!

Tänk att en bil kan samla på sig så mycket skräp på så kort tid … eller var det bara länge sedN vi städade ur den?! 😉

Ska nu se till att köpa sparkskydd samt städa ur den oftare för att slippa 40 min dammsugning nästa gång.

Snart sover alla barn och då ska jag få en stund med karln framför tv;N

Vad har ni haft för er?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons