Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Veckoslut


Denna vecka är snart slut och i morgon påbörjar vi en ny framtid och hoppas att det blir bra <3

För var dag som går är jag tacksam för min man och mina barn, min pappa och lillebror Marcus.. vi är ett glatt gäng som verkligen lever i nuet och har valt att låta gammalt groll vara över, för att kunna överleva själv så måste vi lägga i en växel vi inte trodde fanns.

Denna veckas alla dagar har flugit förbi i raketfart :O

Alla dagar har verkligen varit fullproppade med ärenden.

Ha en jättefin kväll! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons