Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Lycka!

Att gå å bli kär i kläder låter kanske knäpp i vissa öron, medan andra helt håller med mig.

Mini Rodini är märket jag senaste året har fått upp ögonen för mer å mer.

Alla barnen har minst 10 plagg var och föer kommer det bli :)

Har ni nått märke ni gillar extra mycket?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons