Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Natti natt

Lördagen lider mot sitt slut, en del förfestar, är på krogen, på bio, äter middag, träffar vänner..

Men för oss i familjen är det dags att krama kudden och säga tack för en fantastisk lördag och hoppas på en minst lika bra söndag <3

Loke får nu sista målet mat innan natten, Moa-Li och Casper sover, pappan i familjen kikar på tv (om han inte somnat redan).

Go natt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons