Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Oh my!!

I så många år jag kan minnas har gymmet och träningen legat mig varmt om hjärtat, dels för att jag vill veta vad jag stoppar i mig för mat, sen också för att min grundsjukdom (cystisk fibros) ”kräver” att jag rör på mig och håller igång för lungorna och sjukdomens skull.

Jag har sedan ett par dagar tillbaka klurat på om jag ska ta tag i en annan träningsform, nämligen crossfit. Jag körde mycket fria vikter och övningar på det förra gymmet och jag ska ärligt talat säga att jag saknar de fria ytorna och redskapen som finns via crossfit.

Men fitness och att vara i form kommer alltid att vara prio 1 inom träningen, men jag skulle vilja ha crossfiten som ett komplement till gymmet.

Nu ska vi avrunda dagen och se fram emot helgen <3

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons