Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Oh my!!

I så många år jag kan minnas har gymmet och träningen legat mig varmt om hjärtat, dels för att jag vill veta vad jag stoppar i mig för mat, sen också för att min grundsjukdom (cystisk fibros) ”kräver” att jag rör på mig och håller igång för lungorna och sjukdomens skull.

Jag har sedan ett par dagar tillbaka klurat på om jag ska ta tag i en annan träningsform, nämligen crossfit. Jag körde mycket fria vikter och övningar på det förra gymmet och jag ska ärligt talat säga att jag saknar de fria ytorna och redskapen som finns via crossfit.

Men fitness och att vara i form kommer alltid att vara prio 1 inom träningen, men jag skulle vilja ha crossfiten som ett komplement till gymmet.

Nu ska vi avrunda dagen och se fram emot helgen <3

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons