Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Att marknadsföra sin blogg

Att blogga är något jag gjort ett par år nu, vissa dagar ligger jag lågt och sen kommer det en tid där jag skriver av mig rätt mycket, antingen i bilder eller i text.

Detta marknadsför jag sedan på Facebook och instagram (min blogglänk).

Det vanligaste sättet att marknadsföra är via sociala medier så som facebbok, Twitter, instagram osv.

Men vet ni att det finns andra sätt att nå ut med ex sin blogg, sitt företag eller sig själv?!

Jag ska nu ge några exempel som för mig låter lovande och som jag tror skulle ge mer träffar på det man vill marknadsföra.

Visitkort Standard

Det finns en sida på internet som vill visa att det finns massvis med sätt att nå ut till media och invånare, exempelvis kan man trycka egna visitkort att ge till företag på ex event, mässor eller personal på de butiker ni skulle vilja sälja in er i.

Man kan också visa sig via nyckelband, reflexer, godis, nyckelringar m.m.

Att nå ut med min blogg och vilja komma långt är något jag länge velat, men konkurrensen är hård och svår, så att slå igenom stort krävs massvis med marknadsföring och jag ska se till att få lite tid över i kväll och sätta mig ner och fixa och trixa, för nu vill jag också bli stor bloggerska <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons