Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Jag vann!!!

Det här med att spela med och om pengar är inte min grej.

Niklas spelar ofta på svenskaspel, både i kiosken och på nätet.

Nu när jag villha pengar så jag kan tatuera mig samt köpa en symaskin så kände jag för att testa att spela lite jag med.

Har nog spelat 3-4ggr på 2 veckor, pyttesummor eftersom jag absolut inte vet hur man gör, har heller ingen koll på fotboll.

Men så igår!!

Då fick jag 8(!) rätt, alla rätt,på topptipset?!

Jag vann inga supersummor, men tänk att jag, jag som har noll koll på sport fick in alla rätt!

Jag har tidigare haft 6 eller 7 rätt, men denna gång spikade jag alla matcherna 😀

Får se om jag lägger in nå idag med, men det var svåra matcher idag.

Annars nya tag i morgon :)

2 reaktioner på ”Jag vann!!!

  1. Man blir nog aldrig rik på såna spel.
    Visst, nån ska vinna men tänk på så många det är som spelar bort allt de har.
    Var försiktig, vill jag råda till.
    Men grattis iaf 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons