Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Har du koll på Hbtq?

Den sista tiden har det pratats och skrivits mycket om just Hbtq, men har du nån koll på begreppet och vad bokstäverna står för?

  • H:et står för homosexuell
  • B:et står för bisexuell
  • T:et står för transpersoner
  • Q:et står för queera, alltså ett uttryck för ett kritiskt förhållningssätt till rådande normer

Bildresultat för HBTQ

Jag har alltid fascinerats lite extra just utav transpersoner, alltid tyckt att dem är intressanta. Att vara det kön man föds med men ändå kunna bli en helt annan person med smink, kläder och skor.

Så fränt att våga vara sig själv och inte alls lyssna på samhället och alla idealer som det skrivs om i media, att stå upp för den man är -det är starkt och faktiskt modigt.

Även inom filmindustrin har det nu börjat satsats mer på just HBTQ.

Till exempel så har det ryktats en del om att Disney för allra första gången har ett hbtq-par.

Det är nämligen så att i en scen i filmen Hitta Doris så syns två kvinnor där de är ute och går med en barnvagn och i sociala medier har tittare dragit slutsatsen att de är ett par.

Vad tror ni om den?

Länge leve regnbågen!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons