Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Mini rodini AW 17

Alltså jag är helt fräst i Mini rodini <3

Så snyggt, lekfullt och ekologiskt

Dessa är favoritprintsen det första släppet

Moa-Li fick välja helt själv och då fick det bli dessa, jag vill sååå gärna köpa fler, både byxor och mössor, men det kommer med andra släppet.

Har ni något favoritmärke till era barn?

En reaktion på ”Mini rodini AW 17

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons