Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Sova redan kl 18?

I dag har jag varit riktigt trött och seg i kroppen..

Nattetid har jag barnen, sen hela dagen fram till 17.00 då pappan kommer hem från jobbet.

Så att jag jäspar och vill gå och lägga mig redan vid 18.00 är inge konstigt.

Men i morgon kallar gymmet, då ska benen köras igen, denna gång lättare än i går.

Nu dags å sova för om nån timme vaknar Loke och vill äta <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons