Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Grattis på födelsedagen!!

  

 

Grattis på födelsedagen Sofie!!

Tänk att du idag blir 28 år men aldrig äldre än 27 år, det är inte illa pinkat <3

Försöker att både se och vara positiv denna dag trots att jag inte får krama om dig och ge dig en riktigt present och smaka av det goda fikat du alltid bjuder på <3

Det är en tung sommar för oss, en jobbig sommar som väntar.. Men jag har överlevt snart ett år av sorg och saknad och ska fortsätta kämpa.

Att belysa dig och din bortgång har blivit min prio, jag vill visa alla där ute att dessa små sjukdomar som inte syns eller skrivs så mycket om faktiskt också är hemska och tar bort de nära och kära på tok för tidigt.

Saknaden efter dig är hemsk, den är tom och helt oförståelig, men en vacker dag ses vi och då ska jag hålla om dig tills du skrattar och tycker jag är töntig och ber mig släppa dig, men inte ens då kommer jag släppa dig, för det gör jag inte en gång till.

Du är min kämpe, min förebild och min älskade syster.

Grattis och ha en fantastisk födelsedag <3 <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons