Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Eskilstuna zoo


Förra lördagen (6e maj) var vi inbjudna till premiäröppningen för Parken zoo i Eskilstuna.

Det var nog bara skönt att vädret var precis lagom för då orkade djuren vara framme och leka, istället för att bara ligga still, som de oftast gör då solen är stekhet.

När vi kom dit till öppningen fick vi gå på röda mattan, träffa deras maskot, äta lunch i restaurang Pingvinen. 

Karusellåkningarna var gratis så det var bara å åka.

En riktigt härlig lördag bjöds det på.

Tack Loppi för denna upplevelse <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons