Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Underbara ledighet


Efter en helg med två kalas och en födelsedag så tackar vi för denna ledighet och återgår till vardagen i morgon.

Karln börjar jobba igen, barnen ska till skola resp. förskola, jag och Loke hittar på tok hemma <3

Tack alla inblandade för dessa tre intensiva men välbehövliga dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons