Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

7 åringen


I dag är ingen vanlig dag för det är Caspers födelsedag HURRA HURRA HURRA!!

Tänk att vi nu har en 7åring hemma och att han efter sommaren börjar första klass <3

Nu går det fort och det börjar bli dags att dra i spaken.

Han har i två dagar firats av vänner och familj, så vi har en överlycklig kille här hemma.

Hur har ni haft det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons