Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Älskade syster


Hatar!!!!!!! När sanningen och verkligheten kommer ifatt en.

På söndag är det 8 månader sedan jag sist för se dig, krama om dig, pussa på dig och hära din röst ..

Önskar bara att allt var en enda hemsk dröm, för jag saknar dig så mycket att det gör ont.

Barnen saknar dig, allra minst Casper, han pratar ofta om dig och säger att du inte är död, utsn att du antingen gömmer dig eller att du är en ängel <3

Vi tänker på dig varje dag, pappa hälsar på dig så ofta han kan, tänder ett ljus för dig varje dag och jag ser sorgen och saknaden i han, han mår inte alls bra, men biter ihop och tar en dag i taget <3

2 reaktioner på ”Älskade syster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons