Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Vårkänslor

Nu har det gått och blivit vår!!!

Jag är riktigt tacksam för det, för nu är det både ljusare, varmare och definitivt roligare att vara ute.

Det lixom spritter i kroppen när man vaknar upp och ser termometern på plus, solen skiner och fåglarna kvittrar.

Nu hoppas vi att värmen stannar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons