Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Jobbiga stunder

10300013_10204274205874541_4688389302945485451_n

I torsdags och fredags förra veckan så hade jag hemska stunder, jag bröt ihop precis hela tiden.

Saknaden efter min syster blir bara jobbigare och jobbigare och mer påtaglig och jag vet inte hur mycket mer jag orkar.

Tanken och vetskapen om att jag aldrig någonsin mer kommer få se henne, att Casper och Mo-Li samt bebis aldrig kommer få träffa sin moster gör så jävla ont i en och jag vet inte hur jag ska styra mina känslor.

Bilder, prat, minnen.. allt gör mig påminn om henne <3

Jag fick bara känna min lillasyster i 27 år(!) Vi som hade lovat varandra att alltid finnas där för varandra, att hon alltid skulle vara där för mig och mina barn, allt vi pratade om att göra när hon blev friskare, allt vi lovade.. allt är bara borta.

Jag saknar henne så mycket att det inte går att sätta ord på de känslorna…

Vi var ofta osams, ofta hade vi tjafs om totalt ingenting, men dem stunderna är som bortblåsta idag och jag känner bara ånger och skuld för att jag inte tog hand om vår tid ihop, istället bråkade vi om allt, bara för att vi var så olika..

Ångrar det så mycket idag och önskar att jag på något sätt fick/kunde gottgöra henne <3

Att Casper bara fick känna sin moster i 6 år är fan inte rätt, dem satt ihop, dem älskade varandra så mycket att dem var oskiljaktiga.

Hur ofta jag och Sofie än bråkade så tog jag aldrig Casper ifrån henne, för jag visste hur mycket dem betydde för varandra. Han saknar henne, pratar ofta om henne och berättar om deras tokigheter, att hon var mer som ett barn och bara skojade om allt.

Fattar du Sofie, förstår du hur mycket den killen saknar dig!?

Jag bryter ofta ihop när jag ser bilder på dig och Casper, eller när tanken slår mig att ni aldrig mer kommer ses, och jag.. jag kommer aldrig mer få se dig.

Det här är inte rättvist, inte på långa vägar..

Casper hoppas att du skojar med oss, att du gömmer dig nånstans och kommer komma hem snart… och är det så Sofie så kommer jag bli skitarg på dig, för det är inte alls kul, det är inte kul för fem öre!

Jag saknar dig! Älskar dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons