VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

B&B

Åter till startsidan

Jag har fastnat för ett program som de visar på tvn, ett program där 4 B&B värdar tar sig an och umgås, utvärderar och betygsätter samt betalar det som dem tycker att motståndarens Bed & Breakfast är värt.

Detta verkar vara väldigt vanligt i England, men inte allt för vanligt i Sverige. Det verkar lite kul att inreda ett eller flera gästrum och låta ex pensionärer eller barnfamiljer bo där, sen laga frukost åt dem och ge en fin gästvänlighet.

Kanske kan detta bli mer populärt i Sverige i sinom tid, men just nu vill jag faktiskt tipsa om ett B&B som verkar helt sagoligt mysigt att bo på, nämligen Stationen.

Detta B&B ligger i den gamla järnvägsstationen i Ystad (bara det är en mysfaktor). Även detta B&B har en historia bakom sig som är intressant bara den.

Kanske ska man ta och kika in detta och boka ett rum, för i sommar vill jag resa lite i Sverige och kanske hamnar man på denna ort och besöker just detta B&B, DET vore kul!

Har ni nån erfarenhet utav Bed & Breakfast? Dela isåfall gärna med er lite, för jag är öppen för förslag gällande boende.

Ha en toppendag så hoppas jag på trevlig respons ang detta inlägg 😀

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna