En underbar vän

Det finns många som vill kalla dig för vän, som påstår sig ställa upp i vått och torrt… men HUR många skulle egentligen göra det? På riktigt alltså?

Hur många har riktigt ärliga vänner? Vänner som aldrig sviker dig, hittar på lögner eller talar illa om dig? Tror ärligt talat att det inte finns s många sådana ”vänner”

Jag har vänner., vänner som verkligen ställer upp när man behöver dem och vänner som påstår sig göra allt för en, men aldrig egentligen syns när det väl krisar.

Jag har en vän som jag känt i ungefär 15 år, men vi har starka viljor båda två och bråkar och blir osams om det mest löjliga som finns, men ändå blir vi vänner igen, det kan ta dagar, ibland månader och nu som sist tog det ett år innan vi började pratas vid igen och denna gång känns allt bra, jag har saknat henne och vi ska snart ta och ses och verkligen glömma allt skit och bara blicka framåt.

Sen har jag en vän, en ganska så nyfunnen vän som jag lärde känna via en fb-grupp för lite mer än ett år sedan. Vi har barn i samma ålder, det skiljer bara 4 dagar mellan dem och snart fyller dem 1 år <3 Vi pratas och ses och jag är verkligen glad att jag hittat henne, för hon är en fantastisk vän och otroligt lätt att prata med.

Jag har hellre få och ärliga vänner än många och oärliga… sån är jag.

Hur är ni?

4 reaktioner på ”En underbar vän

  1. jag kan hålla med dig på den frånten det är inte många i ens när het som vill umgås med en av olka anledningar tråkigt nog men man får göra det bästa av det :)

    kram från mig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *