VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Om att inte sakna

Jag är förvånad, men ändå inte…

Casper har under de senaste 4 åren varit med Sofie lite till och från, men nu sedan 2 månader så är den kontakten för alltid uppsagd.

Vi pratar inte om det här hemma, men har förklarat för han att Sofie och hans mormor gjort lite fel saker som gör att dem aldrig mer kommer att ses, han ifrågasatte aldrig något av det vi sa och har inte visat att han saknar nån av dem…

Jag är lite förvånad eftersom han umgåtts ganska ofta i omgångar, men samtidigt så vet barn vem och vad dem ska sakna och uppenbarligen är dem två inga som satt några positiva spår i hans hjärta att dem är värda att sakna.

Nu har han ju kontakt med sina kusiner (Niklas systers barn), sin farmor och farfar samt min bror Marcus (ska också ta tag i kontakten med min andra bror för där har Casper också en kusin i Moa-Lis ålder). Sen har vi alla i Niklas släkt som verkligen bryr sig om oss.

Vi vet vilka vi litar på och tyr oss till nu,


Kommentarer


  1. Jessica Olofsson 29 juni, 2015 on 16:50 Svara

    All lycka till er.
    Får jag fråga vem som vann babygymmet har letat efter det.

  2. Life of Johanna 29 juni, 2015 on 20:31 Svara

    Barn är otroligt kloka!

  3. Just De 1 juli, 2015 on 21:44 Svara

    barn förstår mer än man tror, men jag undrar …. Vad har Sofie och hans mormor gjort fel? Du skriver ju det, då undrar man. Vad kan en mormor göra som är fel så fel? Varför? Så hemskt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna