Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Vinn en Actifry

ActiFryzoom

 

Jag fick i veckan hem en Actifry som jag ska testa och recensera –läs mer här!

Nu har jag fått äran att tävla ut en till en utav mina läsare(!)

Ni kan läsa mer här om Actifry

Det jag vill att ni ska göra för att delta är

 1. Skriv en kommentar om att ni är med och tävla
 2. Dela detta inlägg på din fb och/eller blogg och länka till mig
 3. Lycka till!

Hoppas att ni är med och tävlar!

Tävlingen pågår i två veckor, alltså till den 17/7 2014 kl 00.00

 

 

56 reaktioner på ”Vinn en Actifry

 1. Åh jag vill vinna!!
  Skulle älska att kunna göra mer friterat. Men ändå nyttigare.
  Och bäst av allt, vet vad det innehåller.

  Delar på Facebook och taggar dig.
  Trevlig sommar!

 2. Åhh… den skulle jag så HIMLA GÄRNA vila vinna !
  Jag vet ärligt talat inte hur många gånger vi har vart och tittat på dom där i affären,
  men när man bygger hus finns det av någon ”märklig” anledning ALLTID något som man behöver liiite mer !
  Därför håller jag tummarna för lite ”värmländs bonnröta”.
  ( och för er som inte vet vad det är så är det bara ett annat ord för tur 😉 )
  Delar på FB – Michaela Ambjörnsson

  KRAM

 3. Hej!
  Jag är med och tävlar :-)
  Delar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  En sån här vore perfekt för mig som är handikappad!
  Ha en härlig helg!
  Mvh
  Malin

 4. Klart jag vill vara med i utlottningen av en snygg/smart/fettsnål/Tefalfritös!! :)
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt här

  Christina Frisberg
  Alldeles nyss · Norrköping ·
  http://blogg.alltforforaldrar.se/angiethehappiest/2014/07/03/vinn-en-actifry/
  Jag älskar pommes men ack vad det sätter sig runt midjan och baken!!, hade en fritös för många år sedan den tog upp halva diskbänken och det gick åt flera liter dyr olja i den och man friterade pomme och grönsaker några gånger sedan stod den där till oljan luktade härsket, det var ett himla bök och kladd när det skulle bytas olja och så ekonomisk eller värst nyttigt var det ju inte, fast så förbenat gott, så jag chansar här för en ny fritös i modernare tappning :)
  Kramar till alla som vill/törs/behöver!! :) <3

 5. Hoppas verkligen på att vinna denna, vinner dock aldrig men jag hoppas.
  Skulle kanske få igång mig att äta igen. jag är så lat att laga mat så att
  få hjälp med det… Ja det kanske gör att jag bli ”normal” igen.

  * håller tummarna*

  Har delat på min Facebook, och länkat så klart.

  Kramis :)

 6. Vill så gärna vinna så jag kan göra pommes i snygg fritös
  Och fritera nyttigare är ju inte helt fel
  Älskar friterade grönsaker fisk och kyckling mums
  Det kanske kan bli fler gånger om man ägde en actifry
  Håller nu tummar och klor
  Bettan

 7. Hihi, jag kan inte riktigt sluta fnissa..
  Min sambo beskrev senast igår att denna är hans ”kall” i livet! Haha..
  Han är inge vidare i köket, men gillar att äta.. Precis som resten utav familjen! Vi har länge övervägt att köpa en, men den kostar mer är vad vi har råd med. Sambon jobbar extra för att ha råd med den, men alltid kommer en sjukhusräkning i vägen.. Det vore så otroligt otroligt kul att få vinna en åt honom.. Bara tanken får mig att fnittra vilt! Hihi..

  Jag tackar för chansen, jag har delat inlägget på min Facebook ”Michelle Gogartz” (lyckas ej få till en länk.. Humpf.. Men kan printscreena och skicka om du vill!) Mvh, Michelle (:

 8. Vi ska bo i sommarstugan hela sommaren och där finns ingen ugn så det kommer att bli mycket kokt potatis mot familjens vilja! Skulle vara kul att överraska dem med hemmagjorda lyxiga pommes till köttbiten istället!

  Har delat på FB!

 9. WOW vilket fantastiskt pris, jag är absolut med och tävlar
  och hoppas att jag har turen på min sida och kamma hem detta pris.

  delat på fb (Camilla millah öman)

  Hoppas på tur.. Kram // Millah
  millahoman@hotmail.com

 10. Hej, jag är med.
  Jag har ingen FB konto eller blogg, så jag har delat tävlingen på tre av mina social medier:
  Tumblr @ayaava
  Twitter @ayaava
  Instagram @avathefashionista

 11. Gillar, delar och hoppas innerligt på stor tur så man får äta lite gott utan en massa fett nu när jag verkligen försöker gå ner det jag lagt på mig när jag slutade röka. Delar på min fb Camilla Milla Bergström

 12. Jag har delat tävlingen här:
  https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/476554809145271

  Jag äter enligt LCHF sedan 1 1/2 månad tillbaka och kan inte leva utan ugnstillagade grönsaker: kålrabbipommes, blomkål med curry, broccoli med chili & vitlök, vitkål med spiskummin, grönkål au natural (eller som chips, mums!), paprika, lök. Men det är så omständligt att tillaga i ugn, och det osar i hela huset. Dessutom behöver använda lite väl mycket fett; fett som jag gärna skulle äta i andra former. Även barnen älskar alla ugnsbakade grönsaker, såväl som pommes – men de äter ju inte enligt LCHF; så att slå två flugor i en smäll genom att kunna laga mat till oss alla samtidigt, och dra ner på fettet för barnens skull vore ju perfekt. Jag skulle använda den typ … varje dag. Jag drööömmer om en Actifry!

 13. Hej

  Jag är jättegärna med och tävlar. Har delat på facebook här https://www.facebook.com/charlotta.hellstrom.9

  Jag skulle så gärna använda denna varje dag till tex grönsaker och fisk. Men jag är också nyfiken på om det går att baka mitt älskade Tobago bröd utan att använda allt för mycket friterings olja………tänk om då kunde man njuta ordentligt ibland.

  Trevlig sommar

 14. Hej!

  1. Självklart vill jag vara med och tävla om en pryl som underlättar matlagningen. Det ohälsosamma livet jag trampat in på behöver något som kommer in och bryter och tar mig in på en ny bana, lite mer i din stil. För träna SKA jag börja med, jag vill också vara fit.
  2. Delar som Anna Vland på FB.
  3. Tackar!

  Hoppas du mår bra och har en skön kväll!

  //Anna

 15. 1. Självklart är jag med och tävlar. Då är det ju större chans att vinna en perfekt present till mina underbara svärföräldrar som har det mesta utom detta. Vore kul att ge dem något de inte redan har och som jag faktiskt tror de kommer att använda också eftersom de ofta och gärna lagar god mat.

  2. Tipsar om tävlingen i min blogg: http://aspieblogg.se/2014/july/actifry.html#comment

  3. Tack! Skulle jag vinna kan du väl vara gullig och släna iväg ett mail eller en kommentar till mig. =)

 16. Åh, denna skulle verkligen ge inspiration att prova göra ny och varierad mat! Det behövs verkligen här hemma då jag är nybliven mamma och saknar lust att laga mat nu!
  Hoppas jag får vara med och tävla!
  Varma hälsningar
  Maddie

 17. Å vilken vinst för hela min familj, sex barn som blivit mer och mer hälsomedvetna men som älskar friterat ! Vilken dröm det vore ! Jag delar på FB som Stina Polvi och håller tummarna :) Ha en fortsatt fin sommar !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons