Vinn moppset från Vileda

För ett tag sedan så fick jag hem ett snyggt rosa moppset från Vileda där 10kr/såld vara går till rosabandet (cancerfonden)

P1050310

Nu har inte bara en, utan tre läsare chansen att vinna ett moppset och trasor hem, allt i rosa såklart :)

Reglerna i denna tävling är superenkla

Jag vill att ni

1. Gillar och delar tävlingen på facebook/i er blogg

2. Kommenterar varför just Du ska vinna

En bonus är alltid att visa just Er eller ert barns Halooweenoutfit på instagram och tagga mig med @trainingmum

7 reaktioner på ”Vinn moppset från Vileda

 1. Hej.

  Jag är med. Har delat på facebook i namn Linnéa Möller. Hoppas jag har gillat som man ska. Klickade på gilla knappen i ditt inlägg.

  Jag skulle vilja vinna en av två anledningar. Dels för att jag behöver en ny mopp och rosa är en fin färg :) Men det viktigaste är för att bli påmind om de människor omkring mig som fightas med cancer och de som ej överlevt. Att det faktiskt finns saker att göra för dom.
  Nu håller jag tummarna.

  mvh jessamy_@hotmail.com

 2. Hej!
  Vilken bra tävling!
  Gillar & Delar på facebook.
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann ett sådant härligt, färg-glatt set för det skulle göra det så mycket roligare att städa! En syssla som jag inte så gärna tar tag i,men med fina redskap går det lättare. Att färgen är till stöd för cancerfonden är ju helt fantastiskt och skulle påminna mig varje gång jag suckar över städningen att det faktiskt finns de som älskar att städa men kanske är allt för sjuka för att orka.

 3. Gillar på FB som Sonja Johansson

  Med Veledas rosa-bröstcancer-städset,
  städningen kommer kännas helt rätt,
  för rent och fint vi i vårt hus vill få,
  och samtidigt stödja bröstcancerfonden och bröstcancern slå !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *