Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Tävla om en åkpåse (vinter eller kombi)

Jag är ambassadör för underbara företaget Teutonia och nu har jag och de andra ambassadörerna fått äran att tävla ut en åkpåse (vinter eller kombi) till en av mina underbara läsare. Jag vill samtidigt passa på att tipsa om att ni kan nu kolla in den nya webbsidan med 2013 års snygga modeller och färger som nu finns.

 

Det ni tävlar om är en åkpåse från Teutonia, ni får självklart välja den modell och färg ni önskar.

 

För att vara med och tävla vill jag att ni

1. Kommenterar varför just Du ska få äran att vinna denna åkpåse

2. Länka till tävlingen i din blogg och skicka sen URL länken

3. Gå in på Teutonias hemsida och kolla runt bland deras åkpåsar och skriv vilken modell och färg du skulle vilja vinna

-Gå in HÄR för att tävla!

Tävlingen pågår till den 19/11 .. Lycka till!!!

9 reaktioner på ”Tävla om en åkpåse (vinter eller kombi)

 1. Vinteråkpåse svart vill jag vinna till sonen, skulle bli en perfekt 1års present som vi verkligen kommer att ha användning för! Min ekonomi rasade totalt efter att socialtjänsten gjorde ett misstag och jag inte visste att jag skulle ha överklagat, nu lever jag på 3500kr månaden och har bara råd med hyra och mat, det kommer vara så i en månad till och efter det ligger jag efter med en del räkningar, så denna är mer än välkommen här hemma och skulle underlätta för oss mycket!

  Tipsat: http://caroliinea.blogg.se/tavlingar/2012/november/tavla-om-en-akpase-2.html#comment

 2. Jag skulle vilja vinna en beige kombiåkpåse!

  Varför? Jo, för att vintern är på intågande och alla barn behöver värme, inte sant? Jonathan och Rasmus för overaller så de klarar sig fint. Noah går inte själv ännu och han myser gärna ner sig i en härlig Teutonia kombipåse i vagnen och gottar sig medans storebrorsorna roar sig på skridskor! <3 Har aldrig testat teutonias åkpåsar men har hört att de är bra överlag, teutonia alltså – testar gärna själv så jag får en egen uppfattning :)

  Tipsat: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2012/november/stadstjej-blir-lantlolla.html#comment

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 3. Givetvis skickade jag FEL länk! Men här kommer min kommentar igen (så kan du radera den gamla).

  Jag skulle vilja vinna en beige kombiåkpåse!

  Varför? Jo, för att vintern är på intågande och alla barn behöver värme, inte sant? Jonathan och Rasmus för overaller så de klarar sig fint. Noah går inte själv ännu och han myser gärna ner sig i en härlig Teutonia kombipåse i vagnen och gottar sig medans storebrorsorna roar sig på skridskor! <3 Har aldrig testat teutonias åkpåsar men har hört att de är bra överlag, teutonia alltså – testar gärna själv så jag får en egen uppfattning

  Tipsat: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2012/november/angiethehappiest.html#comment

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 4. Wow!! Det här vore perfekt för oss!! Som nybliven tvåbarnsmamma har jag inte hunnit fixa allt, däribland en åkpåse till lillen i vagnen… Vill väldigt gärna ha en svart kombiåkpåse! Har tyvärr ingen blogg…

 5. Klart jag är med.

  Nu i veckan flyttar jag upp först till Pajala och sen vid jul kommer sonen och sambon upp dom med.
  Det blir en helt extrem förändring för vår del. Och en rejäl åkpåse känns som ett måste på dom mysiga rejäla vinterpromenaderna.
  Jag skulle bli otroligt glad över att vinna en bra Lammskinnsåkpåse i svart. http://www.teutonia.com/sv/produkter/tillbehoer/aakpaasar/lammskinns-aakpaase.html

  Länkar i bloggen.
  http://vhdbrud.blogg.se/2012/november/tavlilng-hos-mamma-till-casper.html

  Håller tummarna! :)

  kramar Madde

 6. Jag är gärna med och tävlar!

  Jag skulle behöva ha en ordentlig åkpåse till vintern då vi skall åka upp och fira julen i idre, där kan det vara -30 och vi kommer ju att spendera en hel del ute också i slogbon osv så den skulle verkligen komma till nytta hos mig

  Bloggat; http://helenewiklund.blogg.se/tavlingar/2012/november/akpase-1911-2.html#comment

  Vann jag skulle jag vilja ha; http://www.teutonia.com/sv/produkter/tillbehoer/aakpaasar/lammskinns-aakpaase.html
  en brun.

  Kram Helene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons