Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Presentinköp

Jupp, idag var två presenter inköpta, fattas en och den ska jag köpa imorgon! Till födelsedagen ska jag göra en smarrig jordgubb & gräddtårta.. mmmmm, som jag längtar efter att få sätta tänderna i den.

Casper & moster på Dollar store! 

Idag har jag hunnit köpa presenterna, sprungit in på dollar store och även handlat lite på citygross, kan vara skönt att ha sånt gjort nu när jag fick låna bilen i helgen. Då passar man på att göra saker som i annat fall görs på andra sidan stan dit man är för bekväm för att ta bussen.

-Vad har ni hittat på idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons