Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Barns tänder

Kollade precis på Caspers tänder, och han har alla mjölktänderna utom en i övre käken, sen sitter alla mjölktänderna där dem ska. Han var väldigt tidigt med att få alla tänderna och hade nästintill alla innan han fyllt ett år, sen har de sista 3 ploppat upp och saknar nu bara en tand i käken.

Barns tänder

Hur ser era barns tänder ut?

En reaktion på ”Barns tänder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons