Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Tårtdecor

Fick hem detta paket från tårdecor häromdagen och tänkte nu stolt visa upp detta. Casper fyller 2(!) år om 1½ vecka och med dessa underbara tillbehör ska något roligt och fint mirakulöst göras något utav. Vad det blir återstår att se, men något skoj ska vi allt komma med. Ska även göra en smörgåstårta som jag aldrig gjort tidigare, men nån gång måste ju vara den första 😀 hihi.

2 reaktioner på ”Tårtdecor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons