Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Minus

Tjohopp! Morgonstund har guld i mun sägs det, men här hemma kan jag just nu säga att jag har inge guld i mun, utan det är väl bly.. för jag är vansinnigt trött och less på en grabb som inte vill sova längre än till 5 nu på mornarna. Han somnade runt 18 igår kväll och vaknade upp utav nån dröm strax innan 20 igåroch han somnade inte förens runt 22.30 igen, alla misslyckade timmar som han inte somnade på tog på ens humör. Sen klev han upp 5 imorse, men jag vägrade vakna utan sov vidare med ett öra öppe och ett öga öppe, så jag har inte sovit sedan 5, och sen på det så har jag legat vaken pga hostan i 1½-2 timmar i natt.. så jag har väl fått en sisådär 3 timmars sömn! Jippi! Not!

På detta så är det dessutom minugrader ute!!! -1 för att vara exakt,men det ska bli 10 grader på dan.. känns ganska långt borta just nu!

-God Morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons