Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Zinkkrukor

Dessa krukor har jag gått och blivit besatt av, idag köpte jag två stycken, kan vara bra att ha hemma om man köper en Orkidè snart. För dessa krukor har jag enbart sett på IKEA, därför tog vi en rutt dit idag. Casper passade även på att äta lite pannkaka och leka med barnen, så nu sover han sött i sin säng.

För övrigt så håller jag på att förvandlamitt hem till ett vitt och ljust hem. Det börjar sakta men säkert att ta sig.Funderar på att måla matbordet vitt så fort våren bestämmer sig för att stanna, så man kan ha dörren öppen och måla i den sköna luften. Sen ska jag sälja mina beiga soffor och köpa en ljusgrå divan. Vill även ha ett vitt v-rumsbord och en vit sängram. I tre av rummen är det fondmålat i beige, rött/vinrött och mörktvinrött och dem ska bort, alla fondväggar ska bli vita med ljusa mönster i som reflekterar i ljuset, i Caspers rum skadet vara en fondvägg med ”handmålade” tussilagon och annat kul som ser ut som barnrum, men ändå ljus och jättefin tapet.Ska bli underbart när allt detta är klart. Det är inte alls mycket kvar,men det är pengar som behövs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons