Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Hapla beach

Vi har verkligen haft en lugn och harlig dag. Traffade upp vannerna pa stranden vid 10-tiden, var kvar dar till 14.00 da hotelltaxin hamtade oss. Direkt nar vi kom till hotellet sa drog jag och Casper ner till poolen for att bada lite, han ogillar havet darfor valjer vi att korta ner stranddagarna sa aven han far bada lite. Niklas hyrde aven en moppe som han tog sig fram till stranden pa medans jag och Casper akte taxi. Senare pa dagen akte vi alla tre pa moppen till en underbar och fin restaurang vi blev tipsade utav Annica och Micke. Billigt och gott!! Kan det bli battre… dar ater jag garna fler ganger.

Har ar klockan 19.40 i skrivande stund och snart laggdax for oss allihop, for imorgon ska vi till fastlandet och narmare bestamt Khao Lak. Vi tanke shoppa lite klader och kryddor som vi kan ta med oss hem.

Nu ar det bara att vandra upp till rummet for att fa var envisa och trotsiga (snart) tva-ariga son att sova far natten!

Go natt alla underbara!

3 reaktioner på ”Hapla beach

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons