Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Mys

Nu snöar det även här.. trist, men vi slipper den snart! Har bara en dag kvar i Sverige sen är det Thailand för heöa slanten. Men nu ska vi äta hambugare ..

3 reaktioner på ”Mys

  1. Svar från den gamla bloggen:
    Ja här uppe är sjukt! Liksom här försvinner ju aldrig snön känns det som..eller jo typ i maj eller nåt..eller april..det är skit drygt -.- och förrgår så var det jättefint väder och sen nästa dag poff så började de snöa som sjutton igen :( buhu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons