Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Tävling i samarbete med Evas underkläder!

Nu kära läsare så kör vi igång med en tävling för oss tjejer/kvinnor!

Jag kan i samarbete med Evas underkläder presentera en underbara tävling.

I denna tävling kan ni vinna en valfri vara till ett värde av 300kr (gäller ej rea)

Snart är det alla hjärtans dag så varför inte kika runt bland romantiska kläder?

Så denna tävling gör vi enkel!

Kommentera varför just du ska vinna denna tävling.

För en extra chans: Lägg till mig på bloglovin!

Tävlingen pågår till den 17/2

Lycka till alla underbaringar!

46 reaktioner på ”Tävling i samarbete med Evas underkläder!

 1. Jag skulle verkligen vilja ha nya underkläder att få känns mig fin i igen efter graviditeten och när dom extra kilona försvunnit. Mycket händer ju med kroppen ändå som kanske inte är till det bättre så det vore jätte roligt att få ett par fina underkläder att använda!! :)

 2. Jag skulle uppskatta nya underkläder nu med den klumpiga magen i vägen och det skulle min kära sambo också! Skulle vara riktigt kul att vinna.
  Jag har dig på bloglovin.

  ps:
  Jag hoppas att det är lugnt men jag la till en länk till din blogg på min :)
  Kram

 3. jag är jätte gärna med:D skulle vilja vinna http://www.evasunderklader.se/bh/push-up/bh-push-up-13/
  jag skulle vilja vinna för att under många år har jag kämpat med vikten och jag har tagit tag i mitt problem och har nu inga bhar som passar mig. Det skulle vara underbart att få vinna denna jätte fina bhn så jag har åtminstonde 1 jättefin passande bh 😀 jag la till dig på bloglovin blev nr 24:D och gillade inlägget <3

 4. Åh jag vill ha jag vill haaaa 😀
  Hahá :)
  Nu när graviditetskilona ääntligen börjar försvinna så skulle det vara helt fantastiskt att kunna klä sig något mer hett än mina gamla hipsters och amningsbh:ar 😉

 5. Sorry, glömde skriva det 😉 Sjäälvklart la jag till dig på bloglovin 😀

  Länkar från bloggen också 😉

  Sv: ja, det är helt klart värt det. Jag tycker man känner sig mättare på pulvret också än de färdiga. Fast det kanske bara är inbillning..och allt vatten jag dricker 😛

 6. Jag skulle vilja vinna dels för att jag inte har shoppat underkläder till mig själv på VÄLDIGT LÄNGE! Sedan skulle det även göra någon annan gott, -min sambo skulle stormtrivas! Hehe

  Tack för tipset! kram kram

 7. Jag har nu tappat 13 kg på 3,5 månad utan vare sig att gå på dieter eller svettas på gym och ja, kläderna sitter ju inte som det en gång gjorde kan jag lova. Jag har en bit kvar men skulle verkligen vilja ha nya snygga kläder att visa upp i min nya kropp som börjar komma fram för den man älskar mest. Speciellt då man hittills gått omkring i säckiga saker och mest dolt sig själv men nu längtar man till alla tillfällen då man kan visa upp sig

 8. Hmm varför jag ska vinna?
  Behöver väl känna mig ”sexig” igen efter min andra graviditet. Vad kan bättre hjälpa till då än nya underkläder?
  =)
  Ha en bra dag
  Fin blogg

 9. Jag borde vinna för att ha något sexigt att klä mig när jag fått tillbaka min kropp efter förlossningen :) Det är inte så lätt att känna sig sexig framför pojkvännen när man har en jättemage, men snart är lillan här och magen borta så då skulle det passa perfekt att få nya fina underkläder att inviga :)

  Jag följer dig redan på bloglovin ;D

 10. Ååå ja det är klart jag är med :)
  Fast man inte har den snyggaste kroppen, fött sju barn och har sitt på det torra 😉
  Vill man ändå piffa till sig och bära lite sexigare underkläder 😀
  Därför vill jag vinna ♥
  Följer dig redan på bloglovin

  Kramen

 11. Oki vi tar om d… Jag älskar dig o du e bäst! Du e en av mina bästa vänner o snart min granne oxå:) jag e nyopererad o har ont o tycker jag förtjänar nya underkläder för att kunna täcka mina fula ärr jag får leva med:( jag köper sällan snygga underkläder i behöver verkligen! Jag vill vinna har aldrig vunnit nått :( snyft! Puss <3

 12. Så jag kan förföra mig pojkvän lite extra på alla hjärtans dag. Han är världens bästa kille som stötar mig i ur och skur, och jag vill kunna ge något tillbaka. Och det hade han förmodligen uppskattat :)

 13. Jag skulle gärna vilja vinna för att få sätta på mig någonting fint och kanske få knna mig nöjd med min kropp för en gångskull vilket jag aldrig har gjort. och det känns jätte jobbigt. Så sklle vekligen vilja vinna!

 14. Jag vill vara med :-) Varför vill jag vinna; Min flickvän e värd snygga underkläder till sin fina kropp som bärt våra två barn. Hon behöver känna sig lika snygg med underkläder som med kläder!
  Jag hoppas jag får ge henne den chansen. Ha De!

 15. Efter graviditeten sitter inga underkläder som dom ska, trosorna är ut töjda och hänger som en påse vid baken och vissa har även spruckit i sömmarna efter mina desperata försök att komma i dom, bharna sitter inte bra vilket resulterar i att jag får ont i ryggen och brösten är överallt där de inte ska vara. Men som studerande mamma är det svårt att kunna unna sig själv någonting då ekonomin inte är den bästa så nu håller jag tummarna att jag har lite tur här i stället! :)

 16. Jag är med såklart! Har dig redan på bloglovin!
  Jo varför skall jag vinna då??Jag har VÄRLDENS tråkigaste underkläder,svart,vitt,svart….hmm behöver jag fortsätta? Pojkvän har köpt lite röda underkläder men i fel strlk,hehe så dom ligger där bara och jag fortsätter använda,svart,vitt svart ja o så håller det på..så å min fästmans vägnar så önskar han nog att jag hade lite mera piff på underklädersfronten;)

 17. Jag skulle vilja vinna för att jag har 3 par bh-ar i rätt storlek, På senaste tiden har de vuxit som tusan vet inte riktigt vad det är som händer så inga utav mina gamla bhar passar längre.
  Pga min dåliga ekonomi kan jag inte köpa nya och skulle jag ens få för mig att köpa nya underkläder skulle jag få leva på vatten och bröd… Hade vart super kul att köpa lite nya i rätt storlek och sambon min skulle verkligen uppskatta det!

 18. Jag har lagt till dig som nr 32 på bloglovin!

  Och jag vill gärna vinna för att jag behöver verkligen nya underkläder. Min favorit bh har gått i sönder, och nu har jag bara obekväma fula kvar :( så det hade varit skoj att få vinna något snyggt, så man kan känna sig bekväm och snygg på samma gång

  Kram Cassandra

 19. Har svårt att få tag på rätt storlek på behåar, men på Evas underkläder finns ju massor som skulle passa mig. Dessutom är det snygga behåar, inga tantiga grejer=)

 20. 1. vill vinna för är min och min killes första 2 veckor barnledigt 11-25 feb på år och dar och
  vill då kunna klä mig lite extra foxy för honom

  2. var 32 st följare av din blogg då jag tryckte följa knappen

 21. Jag och min pojkvän har ett distansförhållande och ses därför inte särskilt ofta. Nu har jag bestämt mig för att flytta hem till hans familj för att plugga där de bor och han är hemma under ett 5 veckors långt lov under samma period, vilket är helt otroligt. Jag skulle vilja ha med mig något riktigt fint men inte för mycket och har faktiskt hittat ett riktigt otroligt fint nattlinne på Evasunderklader.se, nämligen denna: http://www.evasunderklader.se/toppar-linnen/nattlinnen/nattlinne-blommiga-kupor/
  Jag skulle bli riktigt glad om jag vann denna och fick ta med den för att överraska min pojkvän! :)

 22. Hej! Jag lade till dig på Bloglovin, blev följare nr 35. Snygga/sexiga underkläder gör att man kan ha en potatissäck över men ändå känna sig superfräsch och superfierce när man går ut. Jag vet att jag känner mig on top dagar jag har snygga underkläder på mig vilket är varför jag vill vinna denna tävling 😀

  Länk till produkten jag skulle vilja vinna i storlek S/M: http://www.evasunderklader.se/set-underklaeder/2-dels/romantiskt-set-linne-trosa/

 23. Följer dig på bloglovin.

  Vill gärna vinna för att jag nyss har träffat en ny man och vill gärna känna mig riktigt snygg när det behövs *s*

 24. Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna tävling, då jag är i stort behov av sexiga underkläder, för att hetta upp mitt och min sambos sexliv, då det har blivit mycket tråkigt och ”ett måste” nästan Och jag vet att han blir upphetsad och mer tänd på sexiga underkläder, men jag äger inga sådana då jag är studerande och inte har mycket pengar över till sådant. =(
  Därför vill jag vinna: För att vårt sexliv inte ska dö ut och försvinna helt.

  Följer på Bloglovin, följare 40.
  Har även tipsat om tävlingen på min blogg:
  http://thetruelovestories.blogg.se/2012/february/tavlar-om-underklader.html

  Ha en trevlig helg.
  /My

 25. Jag är jättegärna med!

  Efter 7 månader med amning så är brösten inte riktigt som de var innan, och inte en enda BH passar! Så det här vore verkligen en kanonvinst :) Att behöva välja på för liten BH eller amningsbh är som pest eller kolera nu haha..

  Jag blev din 42 följare på bloglovin.

 26. Jag deltar gärna! Jag vill vinna för att det är så länge sedan jag sedan köpte nya underkläder att jag inte kommer ihåg när det var. Pengarna man får från CSN tillåter inga såna köp.

 27. Jag är gärna med och skulle vilja vinna för att jag har äntligen fått hjälp med att hitta rätt bh storlek. Dock finns inte den i vanliga affären utan jag behöver gå till en specialaffär vilket tyvärr blir lite för dyrt. Därför vill jag vinna för evasunderkläder har superfina bhar i stor storlek utan att de blir tantiga som jag upplever att de gärna lätt blir i affären. Utan de har något som passar mig och mina behov.

 28. Jag är med och tävlar! Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att köpa nya underkläder, men min studiebudget håller inte för allt för mycket. Och jag prioriterar faktiskt hela skor före underkläder.
  Men det hade varit kul att få känna sig snygg i nya underkläder!

 29. Jag skulle vilja vinna för att jag aldrig unnar mig själv nya underkläder, och om jag gör det är det oftast ingen lyx utan underkläder köpta på rean! Så det skulle va kul med något lite lyxigare i underklädslådan!

  Följer dig nu på bloglovin’ som nr 47 :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons