Tjohopp!!

Jepp, då var det lördag! Bara en dag kvar på denna vecka. Nästa vecka är fullspäckad med underbara saker 😀 Jippii!!

På måndagen ska vi skriva kontrakt för den nya lägenheten. På tisdag ska mannen på intervjuv på golfbanan 😀 och på onsdag ska vi till sjukhuset för att kika lite om hur denna kur med pergotime har gått!! Även onsdag eftermiddag ska jag till Uppsala och till deras sjukhus. Oj oj oj, hur ska vi hinna allt. Dessutom är jag bjuden på ljusparty hemma hos Thèa på onsdag kväll, ska verkligen försöka hinna, men det ser tajt ut. Men som sagt -Försöker!

Sen är torsdagen och fredagen änså länge obokade, men jag ska försöka att klämma in lite dejter med bästa Annso och Sandra då <3

Nu håller vi alla tummarna att första kuren med Pergotime gav resultat!!

3 thoughts on “Tjohopp!!

  1. Hmm… jag har aldrig hört talas om pregotime – är det något som ska förenkla och förstora chanserna att bli gravid ?
    Här behövde vi inget sånt – jag blev gravid trots p-piller !?
    Jag håller tummar och tår för att det ”tagit sig” i alla fall :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *