Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

God natt!!

Har nu ikväll kikat på både Sveriges mästerkock och premiären av Biggest Looser Sverige och må säga att jag kommer utan tvekan att följa Sveriges mästerkock och kanske Biggest Looser också. Men jag mest intresserad av mat och bakprogram så dem följer jag utan tvekan 😀

God natt från oss, så hoppas jag att vi ses och hörs imorgon igen!!

Tack alla underbara läsare för att ni förgyller min vardag <3

4 reaktioner på ”God natt!!

  1. Ah okej jag trodde du mena första filmen, det är den jag prata om, trodde det var den du mena eftersom du hade en bild från den filmen :)

    den har jag inte sett.

  2. Ja men precis Colin var snabb motoriskt men åt väldigt dåligt tex. Många försökte tvinga sina barn att stå ett par sekunder och sa: kolla hon är lika tidig som Colin. Vi har aldrig skyndat på honom liksom. Dessutom är det många barn som är tidiga motoriskt. Jag lovar att nästa barn blir raka motsattsen. Har också kollat de programmen gillar mästerkockarna där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons