Tatueringen, fågeln Fenix

Igår kväll satt jag och pratade med en kille som tatuerar. Han ska göra min Fenixfågel som ska sitta på armen. -Sandra, tro mig! Du kommer att få tatuera in en snygg tatuering snart, men eftersom din maskin är trasig och du snart ska ha en liten så vet jag att du kommer att ha ont om tid ett tag framöver. Men tills dess att du vant dig vid mammalivet så kommer du få ett projekt ifrån mig. .-Belive me!

Här är orginalet:’

Och här är den skissen han gjorde:

Detta är ett projekt som kommer att göras i slutet på januari!!

-God Morgon!

4 reaktioner på ”Tatueringen, fågeln Fenix

  1. Jag är säker på att det kommer bli super snyggt :)
    Tro mig – du kommer kunna shoppa ihjäl dig till både dig själv och C i turkiet.
    Munkjackor, t-shirts och onepiece finns i mängder för en rätt billig peng !! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *