VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nära döden

Det kunde ha varit en förälder mindre i denna värld… nämligen jag! Usch,vilken hemsk tanke, antingen hade jag varit på akuten eller på bårhuset just nu och när jag tänker på det var och är det en hemsk tanke 🙁

Detta skriver jag för att när jag var ute och köre bil på E18 så var det Hulda 80år som bara körde rätt ut på avfarten utan att titta eller blinka och INNAN den helmarkerade linjen hade tagit slut. Människor som är icke benägna till att köra bil ska inte ha körkortoch alldra minst en bil!! Man ska kollas regelbundet för körningen när man uppnår en viss ålder eller får en sjukdom som kan vara förenad med fara i trafiken. Hulda var centimetrar på att krocka med mig, där kommer jag farandes i 90 blås och Hulda kör ut utan att ens titta i backspegeln eller blindafläcken.. usch! Mitt hjärta slog så hårt efter det att jag blev tårögd av att tänka att C kunde ha varit utan mamma.. men tanten försvann upp igen, hon körde först ut på motorvägen, sen tillbaka in på refugen och upp på påfarten..hon hade alltså noll koll på vart hon skulle.


Kommentarer


  1. mrsjanuary 1 oktober, 2011 on 08:54 Svara

    Fy sören! Skönt att det gick bra! Men jag håller med att man borde kollas när man uppnått en viss ålder. För några år sen mötte jag en farbror som körde åt fel håll i rondellen i Köping. Inte fort men dock ändå.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna