VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kväller

Bad.jpg

Sorry för otroligt dålig uppdatering idag, men jag har haft fullt upp och en riktigt stressig eftermiddag. Jag har nyss kommit hem ifrån en eftermiddag och kväll tillsammans med Anno.

Dagen började med en C som vaknade strax efter 6.00 och vi lekte och stojja hela morgonen, runt 9 valde vi att gåut och kasta sopor så han tog med sin Bobby car och vi lekte i området i cirka 45 min innan det bar av innåt. När vi kom hem visa C tecken på trötthet och vi mös lite  i soffan innan mamma Angelica somnade och strax efter det somnade även Casper i soffan.

Sen var det upp igen. Skulle ha lånat Sandras bil ut till ett köpcenter på andra sidan stan. Gick hem till henne startade bilen som vanligt, körde hemmåt och parkerade. Skulle sedan ut och köra igen efter en timme för då skulle jag hem till Annso för att hämta upp henne. Men jag hann backa 3 meter med bilen innan den dog :/ Ingen aning om vad som var fel, så Sandra fick lov att komma och hämta bilen,antar att dem bogserade den.. .. jag har dödat en bil. Men dem tror att det var startmotorn för det har tydligen hänt samma sak tidigare.

Aja, nu är man hemma efter en soppingrunda, dock blev det inget för min del, men jag hade lovat C en ny motorcykel så det fick han, men Annso shoppade på hon.

Nu äter jag min äppelkaka och ska mysa en stund famför tvn innan det är dax att sova.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna