Bor med min underbara familj som består av min underbara stöttepelare N, vår son som är född i april 2010 och hans lillasyster som kom mars 2015 <3 Jag skriver om precis allt som faller mig på men har ett extra focus på träning och inredning. Ni kommer även att få följa med mig i bloggen där mycket skrivs utifrån hjärtat, både sorgliga, lite "arga" och skojiga inlägg som bryter av varandra. Tävlingar och roliga tips dyker självklart också upp! Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Stjärnan!

Yes! Nu är även stjärnan på plats. Bild kommer senare då Sandra ska sikicka den till mig. Men det är denna stjärna som är dittatuerad iallafall!

Sååå snyggt! Ska nu tatuera in fler stjärnor, men tvåmindre. Kanske har Sandra även lust att göra dem 😉 Annars räknade vi ihop vilka som tatuerar och vi kom på att vi känner fem stycken som tatuerar. Så det är bara att välja och vraka bland alla tatuerare. Hittade även en tatuering jag skulle vilja ha på ryggen/sidan, en riktigt snygg med liljor.

Vad har ni haft för er? Nu ska jag åka till affären och köpa ingredienser till en pizza som ska göras till middan.

7 reaktioner på ”Stjärnan!

  1. Sv: jag är utbildad ”lärare mot yngre åldrar” och kan jobba med barn från 1-12 år. Jobbar på förskola nu och det är där jag vill vara, kan iof även tänka mig att även arbeta i förskoleklass. Är ett jätteroligt jobb så du har verkligen nått att se fram emot. Mitt tips är att du fortsätter utbilda dig till förskollärare. De är de som är attraktiva på arbetsmarknaden och många tjänster som barnskötare finns det inte idag. Jobbade under flera år innan jag utbildade mig och man ser sitt jobb på ett helt annat sätt efteråt. :)

    Hoppas ni haft en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons