Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons
Annons

Samla dina lån och krediter

Vi lever i en djungel av reklam, där alla företag vill göra sitt yttersta för att vi ska nappa på deras tips, erbjudanden och nyheter.

Jag ska inte sticka under stolen och säga att jag aldrig gått på den, för det har jag .. massor av gånger. Tror nog ärligt talat att det händer var och varannan dag. Kläder, barnkläder är något som lockar mig och mina intressen direkt, jag klickar direkt mig in på en sida, klickar i de plagg jag vill köpa, kommer till kassan, kollar priset ..kollar plånboken och klickar ner, stänger av och drömmer vidare.

Så kanske ska man vara smart och kika in Lendify om man vill ta ett smart lån där man uteslutit banken med hjälp av modern teknik där jag slipper alla dess mellanhänder samt onödiga räntor.

Jag vet att det låter på tok för bra för att vara sant, knappt så jag själv skulle tro det, men jag gick in på deras sida och läste lite om företaget och genom deras moderna digitala plattform kan de nämligen undvika alla onödiga summor, så man kan spara nån tusenlapp.

Företaget är även ett av de mest intressanta nystartade bolagen inom fintech området i Norden.

Så gör ett smart val och samla lån och krediter på ett tryggt digitalt, enkelt och smidigt sätt. Du ansöker enkelt via hemsidan och får svar direkt. Du väljer där summan du vill lån, hur lång återbetalningstid du vill ha och så får du upp exempelränta samt effektiv ränta och vad din månadsbetalning hamnar på.

På samma sida som du ansöker via får vi även ta del av hur de räknat ut månadskostanden.

Det som menas med att kapa bort banken och därmed få lägre ränta innebär att bankens avgifter försvinner i och med att ni ansöker via Lendify.

Hoppas ni fick lite klarhet i detta.

Ha en toppenkväll

Annons

Hugo ♥️ Tiki

Allra första men absolut inte sista :)

Helt förälskad i detta print. Vill syskonmatcha, så ska se till att alla barn får något i detta.

I dag körde jag iväg (läs: massor) kläder till kyrkan, det är nämligen klädbytardagar där i helgen. Så jag hoppas på att få allt sålt.

50% går till mig och 50% till kyrkans insamlingar.

Om två helger är det dags att märka och köra i väg mer kläder, fast då till ett annat ställe som också har klädbytardagar, men där får jag behålla 80% av det jag säljer för.

Så ganska mycket mer vinterkläder ska dit.

Mycket och göra, men hellre detta ån att spara på precis allt :)

Har ni nå system på hur ni gör er av med kläder?

Annons

Hösten är på ingång

Eller tycker ni kanske att hösten redan är här och att vintern snart är på g? Jag vet faktiskt inte vad jag ska känna, för ena dagen är det varm och ena dagen är det kallt (som idag), men det kanske är det som kallas höst.. hmm *funderar* Men vet ni vad, jag föredrar sommaren! Den värme vi hade i somras var och är helt fantastisk. Jag vet dock att lantbrukarna, bönderna och vanligt folk hade det svårt att få grödorna att gro, vilket såklart är jättetråkigt och inte alls okej. Men kanske kan vi försöka att få till en fin höst och vinter? Att så och att odla blommor är något jag verkligen önskar att jag hade tid med, för det är ju så fint när de står i blom samt att veta att det var jag och mina fingrar som fick dessa att blomma så fint. Jag tror att fröer från Impecta tillsammans med min envishet och vilja kan få stans snyggaste balkong. Med dessa blomster kommer även bina älska min balkong (som ni säkert vet är bibeståndet viktigt att ta hand om).

I mina ögon skulle det ultimata så klart vara en trädgård där man får så, pyssla, rensa och vattna… Lyllos er som får fixa till en gräsmatta.Hoppas ni lägger ner höstsådd nu så ni får fina blommor/frukter/grönsaker/peppar lagom till våren och sommaren. Att odla känns förresten som en superbra aktivitet att engagera barnen med. Jag tror att de mer än gärna hjälper till med jorden och att lägga ner fröna. Moa-Li vill till exempel gärna hjälpa till med pappas kryddväxter han så fint odlat här hemma. De växer nämligen så det knakar och vi hoppas på många chilifrukter.Vi har ställt dem så att de står ljust och varmt, men inte i direkt solljus. Det kan mycket väl vara så att vi har ett bra läge på vår lägenhet .Inne på Impectas hemsida, som jag tipsade om här ovan, så finns en flik som heter ”Jordnära” där man kan få tips om exempelvis perenner, tips på hur man torkar sina egna kryddor, osv. Med andra ord så är det inte bara fröer man kan hitta hos dem .

butterfly-286280_640

Annons

Hur tar DU lån på bästa sätt -här kommer ett tips!

img-365x500-businesswoman-mobile

Att ta lån och kredit via smslån kan kännas både lustigt otryggt, dels för de höga räntorna man oftast inte räknat med, även att det kan kännas som en snabb lösning till det ekonomiska krisandet eller de plötsliga räkningarna som kom med posten.

Jag har både sett och hört båda sidorna av dessa snabba lån, de flesta negativa, men jag tror oftast att det då handlar om att man för snabbt tar ett lån från en bank eller kreditgivare som man kanske sett eller hört på radio resp tv.

*Ni känner säkert till alla de klingande, rimmande och poppiga lånreklamerna*

Kanske om man kollade efter lite mer noggrant innan man slänger iväg ett sms-lån att räntorna är relativt normala och sedan räkna på sin egna budget om man har råd att lägga ut dessa pengar tills det att lånet är betalt och klart.

För jag vet, det är mycket man vill köpa för stunden, men som kanske inte lämpar sig så bra för impulslån, för räntorna skiljer sig så otroligt mycket från bolag till bolag, samt lånevillkor.

Så jag tycker ärligt talat att ni ska ge denna nystartade sida, lånfinans ,en chans, för där står allt man funderar över kring lån samt att den ger ärliga och raka svar på räntor, vilka som kan ta lån, om man kan låna utan inkomst osv.

Så kanske vore det bra om ni i alla fall tog en titt på den innan ni klickar i väg ett sms till en kreditgivare utan att först ha jämför och kollat om det finns något alternativ som passar er bättre än just det du tänkt på.

Men som sagt, tänk er för innan ni väljer att ta snabba lån, det kan finnas dolda avgifter i den banken ni först tänkte välja.

Kanske kan detta ge er lite mer ro, av att veta att ni faktiskt inte går back på lån ..

annons