Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Jaha, då står jag på bandet i vanlig ordning och bloggar. Lättast att skriva och promenera samtidigt än att vara hemma med vilda barn och blogga 🤔

Oavsett så vet jag att bloggen är viktig för mig, men jag är i en svacka nu.. mentalt. Känner även att jag tappat i vikt. Men så fort detta är färdigt så ska jag se till att maten blir minst lika viktig som träningen.

Att komma in efter lekparkshäng och upptäcka att de oootroligt söta kattungarna har vält ner denna vas för 2a gången (nu hade den inte lika tur som första gpngen) var inte kul. Småsplitter, stora bitar glas och tre barn är ingen bra kombination. Fram med dammsugaren å dammsuga väldigt noga.

Kul!

Annons

Sunday -not so fun day!

Alla bär vi på något som tynger en och alla har vi svaga och starka sidor.

Både i mitt huvud och fysiskt pågår det en kamp. Jag vill vara att allt blir bra och löser sig.

För varje motgång blir jag starkare, för varje dag blir jag lättare, för nån gång måste detta få ett avslut, jag måste och vill bli starkare både som individ och förälder.

Så just nu är varje minut jag får för mig själv viktig, det är då jag samlar kraft att bli starkare.

Denna vecka är snart över och ny står på tur, så nya tag och nya möjligheter.

Annons

I wish

Det finns så oändligt mycket jag vill göra. Dels ett par tatueringar, en piercing, nya kläder, nya skor och ett besök till frisören för att fixa denna torra frilla.

Denna tröja SKA bli min innan nånaden är slut. Så är det bara! Sen ett par nya jeans som sitter sjukt bra.

Allt detta kostar pengar som jag inte har just nu, men… den som spar, han har 🙌🏻

Nå.speciellt ni spar till?

Annons

Skål!

Dag 3 och jag är fortfarande sjuk … har funderat fram och tillbaka på vad som kan ha orsakat detta.

Jag tror att en komination av extremt dålig sömn och mycket i tankarna har bidragit till detta, även barnen som dragit hem bacieller från fsk.

Men jag känner mig bättre än igår iallafall, så i morgon hoppas jag kunna leva normalt.

Hoppas ni håller er friska.

Annons

Den där vännen

Alla har vi en speciell vän, en som alltid finns där när man behöver den.

Alla har vi en vän som vi nånstans inte vill vara utan.

Jag har inte många vänner, men dem jag har litar jag på, dem är ärliga och finns där.

Visst önskar jag att jag hade mer pengar på kontot så även jag kunde följa med på resor, koncerter, shopping, god mat osv..

Men jag är sjukskriven på.100% till och från, men för alltid på 50%, så många slantar finns det inte till nöjen.

Men jag har lärt mig att prioritera, lärt mig att uppskatta värdet i personer och saker, lärt mig att livet är kort.

Jag är bara här på låns, min sjukdom blir allt jobbigare för varje dag som passerar, varje infektion blir större, min kropp blir mer trött.

Att utesluta mig vid större evenemang har blivit vardag för mig, för jag har ju ändå inga pengar, så jag hoppas på ett friskt och vanligt liv, ett liv där jag slipper infektioner och dessa trötta perioder.

Jag vill inte vara en fattig sjukskriven person, jag vill inte ha den här kroniska lungsjukdomen som sakta tar mitt liv, jag vill inte vara utesluten ..

Jag vill vara frisk!

annons