Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Läker det nånsin?!

Sällan kan det gå dagar utan tårar..

Jag saknar min syster var dag som går och inte blir det lättare heller.

Det tomrum hon lämnade förblir ett tomrum men med saknad, minnen och önskan.. ingen framtid

Jag som ville ha massor med år ihop med dig, skulle få se dig gå nedför altaret med pappa vid din sida, se dig få ditt allra första barn ..

Nu är allt bara tomt, läker det nånsin?!..

Annons
Annons

Barnvänligt cafè

Jag och säkert många andra och fler föräldrar har nog både en och två gånger provat på att gå på cafè samt restaurang ett antal gånger, men aldrig lyckats hitta just det där perfekta för en småbarnsförälder att slå sig ned med sina barn.

Att komma kånkande på barn, barnvagn, extra kläder och dylik gör att det lätt kan bli trångt att få plats på dessa uteställen, att jag oftast skippar att gå på just såna platser med barn för jag känner mig inte alls välkommen.

De flesta ställen är inte alls anpassat för oss med barn, eller inte ens tänkt för oss, så där kan jag ärligt talat känna mif utestängd från samhället.

Varför satsas det inte mer på oss med små barn? Oss med enkel eller dubbelvagn?

För visst vill vi också sitta ned och fika, äta gott tillsammans med barnen och känna att både vi och de små är välkomna på restaurangen?!

Oftast blir man utstirrad av både personal och kunder, för inte får man väl ”störa” den lugna och stillsamma miljön!?

Så en vacker dag hoppas jag att nån smart och oegoistisk person tar och bygger ett cafè eller en restaurang anpassad för oss med mindre/yngre barn, där även vi kan kännas oss välkomna och focus ligger på oss.

Att ha ett ställe för barnen att leka på, en extra isolerad del, samt bredare mellan borden och ett inte så ”stelt” stället, DET får en smart och osjälvisk person öppna och hoppas han/hon vinner pris för den verksamheten!

Så då vill jag ju även tipsa om ett bra ställe där du kan köpa restaurangkök , kika även in Porkka och så hoppas jag att du slår upp portarna i Västerås inom kort 😀

 

Annons
Annons

Semester

Sedan 1 år sedan är jag ensam hemma med de två minsta barnen medan Casper går i skolan <3 och Niklas jobbar.

Att vara hemma så länge och samtidigt lämna/hämta Casper i skolan, går upp på nätterna och ger Loke välling, tär..

Jag hinner inte med mig själv alls, känner ofta en inre stress, får dåligt samvete när inhalationen (som är superviktig) slarvas med, träningen blir stressande.

Jag älskar min familj mer än ni anar <3

Jag håller humöret uppe, jag finns alltid där för dem för jag vill att dem ska känna trygghet.

Så i sommar önskar jag mig en avslappnad semester med familjen samt en utlandsresa över jul och nyår, allt för att klippa bort alla måsten :)

annons