Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Ta hand om dig

Den senaste tiden har mitt liv vöbts upp och ned, mycket händer, måbga tankar, gör jag rätt? Gör jag fel? Om ni bara visste..

Men jag tror allt har en mening, det måste finnas en rätt väg och en fel väg, likaså fel och rätt beslut. Men allt ordnar sig, allt blir bättre.

Idag tog jag med dottern ned på stan för lite shopping. Skulle egentligen ha köpt ett snyggt lunne från H&M men hittade det inte, så får åka till erikslund imorrn å kika.

Dottern fick shoppa istälket för mig. Hon fick nya örhängen, solglasögon, halsband, vattenflaska och läppsyl, allt i finaste rosa ♥

Hur har ni haft det?

Annons

Sunny day

Kom igen nu våren, du är saknad och efterlängtad … kämpa på, kämpa mot kylan och mörkret. Jag lovar att stå där med hejarramsa och pompoms om du bara kämpar!

Efter en mörk morgon verkar dagen avslutas med sol och 9 grader vamt. Jag märker direkt i mitt humör att solen får mig på mycket bättre humör än vad mörker och skitväder gör.

Så nu, är snart ett benpass färdigt, sen till affären för å köpa hem både korv och köttbullar.

Jag själv kommer äta en kalkonsallad .. :)

Annons

Trötter

Natten till idag sov jag riktigt dåligt. Jag låg och vred och vände på mig fram.till 3 i natt.. sen var det bara att bli väckt och sluta sova kl 7 i morse.

Försökte att somna om runt 12tiden på dagen, nen Loke ville annat. Så ingen vila.

Sen köpte vi nya skor till Casper, handlade lite. Åkte hem och lagade mat, sen fick jag åka iväg och träna.

Axlar och rygg fick arbeta extra mycket idag. Så nu känner jag ögonen gå i kors 🙂

Dags att sova nu, go natt!

Annons

Sol en liten stund

Jag är nog inte ensam om att sakna sol och värme just nu. Att ständigt vakna upp till mörker, regn och snö samt slask är riktigt tråkigt.

Jag vill nu ha sol, värme och ljusa dagar. För då är jag som piggast och gladast och det märker jag faktiskt har en tendens att gillas. Jag är så deprimerad de dagar ljuset är borta och kylan dominerar.

Men de dagar solen är framme en pyttestund ger iallafall en liten uns energi och hopp om att våren snart är här.

Hur har ni haft det?

Annons

Lördag

Dagen startade strax innan 7 i morse, men jag hade äran att få ligga kvar å dra mig en stund då jag inte direkt sover så bra om nätterna ..

Att jag inte sover om nätterna denna vecka är för att dottern är inne i en såndär period hon i bland hamnar i, en sån där helikoptersnurra i sängen. Hon rullar runt både kors och tvärs, upp och ned. Detta i sin tur ger mig sparkar i både huvudet och på benen…

Så nackspärr, ont i ryggen och dåligt med sömn kan jag resumera denna vecka med.

Men jag har lycktas orka med ett gympass alla dagar iallafall och det är just för att jag är så sjukt taggad inför att nå mitt mål. Dock måste poseringen börjas nötas in, annars går det ju inte?!

Hur har ni haft det?

annons