Annons

Livet

Fan asså vilja upp-och nedbackar livet har.

Vissa dagar är livet på topp och man börjar nypa sig i armen och ens fundera på om allt är en dröm.

Andra dagar är livet en jävla mardröm som man bara vill ska vara över innan den ens startat.

Idag är en sån dag, då allt jagar mig, då tankar far runt och jag kan inte sortera dem rätt.

Ångesten finns där, den jag hoppades på för alltid hade försvunnit!

Idag har många onda tankar dykt upp, många tankar som för stunden skulle hjälpa jävligt bra!

Annons

Hmm..

Vad tror ni? Är sommaren över, eller kommer värmen tillbaka?

För jag tycker helt ärligt att detta är en av de sämre somrarna på länge.

Barnen behöver fortfarande röra på sig och leka för att utvecklas, så en liten lekparkshäng på tisdagskvällen fick det bli innan läggdags.

Men en sista vecka med värme och sol borde moder natur få bjuda på innan hösten kommer, för annars kommer både hösten och vintern att könnas evigt lång..

Men mitt i allt kaos är att jag glad att jag träffade min kärlek, mitt liv och min framtid ❤

Annons

Stronger

Normalt sett brukar jag få ångest och känna mig nedstämnd av diverse motgångar, men nu har inte den känslan infunnit sig.

Så att ha det bra för omväxlings skull är jag värd. Kan ju vara att jag faktiskt för allra första gången i mitt liv känner mig glad lycklig och icke dömd av hur jag lever och lär.

Jag känner att jag hittat mannen i mitt liv, kärleken jag längtat efter och lyckan jag saknat.

Alla motgångar, såväl prövningar som dumma val gör mig starkare, även oss starkare som par.

Jag har äntligen hittat hem 💕

Annons

Ögonlaser?

Jag tror inte att jag är den enda i världen som söker svar och lösningar till det mesta som vi stöter på. Att hela tiden ha funderingar kring livet, vänskapen, familj, jobb osv känns som om det tillhör vardagen nu för tiden. Alla dessa filter som finns att ladda ner som appar, att se och höra ord runtomkring på radio, i tidningen, på internet osv ställer en massa frågor men knappt några svar.

Jag är absolut inte nöjd med varken mig själv eller mitt liv, långt ifrån faktiskt. Men jag försöker göra det bästa för stunden och se alla situationer som lösningar. För alla har vi krossat någons hjärta eller drömmar och självklart har vi blivit krossade på vår , vad vi trodde var framtiden och tryggheten. Men allt kan vända på en sekund.

Ett exempel är att jag är inte ett dugg nöjd med mitt ansikte, det är extremt fult och jag döljer det så ofta jag kan, på exempelvis kort. Ser sällan folk i ögonen när jag pratar med dem, för jag tror och tänker att dem ska bli skrämda om de ser hur jag ser ut. Tycker det är jättejobbigt. Kanske skulle lite botox i detta fula och skrynkliga ansikte göra mig lite gladare. Kanske skulle lite mer muskler på min kropp ger mig bättre självförtroende och kanske skulle mer tatueringar på min kropp göra att jag ser bättre ut.

Kanske även Du bär på något du önskar att du kunde förändra, kanske bär du ex glasögon eller linser och önskar att du kunde slippa det, slippa all rengöring, eller komma ihåg vart du förlagt dina saker? Kanske önskar du att en ögonlaser via Lirema kunde göra att Du kände mer frihet och lättnad, vad vet jag. Men hjälpen finns att få och kan man, vill man .. då tycker jag att man ska ta chansen, för den dagen du ångrar dig, att du inte gjorde det där och då, kanske förändrar allt.

Hoppas du vill dela med dig utav dina tankar kring detta inlägg, vore faktiskt skönt å veta om det finns fler som tänker som jag.

Kram

Annons