Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons
Annons
Annons

Taggad till tusen!

Efter att ha sett och jämfört bilder från 1 år tillbaka så inser jag att med grym vilja, ett starkt hjärta och rätt mat kan användas till att följa sin dröm.

Att ha kommit så långt på ”vanliga” pass så ser jag nu målet framför mig och ska ge allt jag har och lite till i minst 7 månader till.

Att bygga ben är något jag älskar och kommer garanterat att fortsätta med, men mina axlar och armbar behöver jobba mer. Så denna månad ut ska jag lägga mer focus på dem och se om de ger resultat.

Så ikväll kör jag ben och armar!

Woop woop.

Annons

Excelkurs?

Jag har många gånger funderat fram och tillbaka på jobb inom exempelvis reception, olika ”kontorsjobb” där man använder program via datorn. Eftersom jag inte jobbat på flera år, utan varit både sjukskriven och föräldraledig så känner jag att jag tappat mycket av det sociala samt lite av mitt självförtroende.

Jag vill så gärna bygga upp allt igen, ha en ordna ekonomi, ha ett socialt liv, ett jobb jag trivs med. Men tyvärr så kräver många av de jobb jag söker att man har datorvana inom exempelvis excel och det har inte jag, så tankarna kring att gå en excelkurs blir mer påtaglig och kanske kommer det bli så att jag startar upp en sån inom kort. Excel är ett program som används inom microsoft Office.

Att påbörja en sådan kurs skulle öppna portarna och kanske blir det lättare att få jobben jag vill ha och som passar mig om jag har vana för just detta program. Alla vet att om man har lite skinn på näsan samt erfarenhet leder det lättare till jobb.

Jag gick media på gymnasiet och kan ärligt säga att mycket av det jag lärde mig, däribland detta excel är bortglömt, så jag kommer behöva denna kurs för att fräscha upp minnet. Mycket jag lärde mig på ex datalektionerna samt mediatiden använder jag inte till vardags och behöver nog därför lägga pengar på att lära mig detta igen, det kostar en del, men kursen är på två dagar, vilket innebär att jag innan månaden är slut (om jag väljer att påbörja typ nu) kan börja söka de jobb som kräver excel som krav för arbete.

Har ni erfaranhet utav programet?

Annons

Det här med att skriva en lockande rubrik är inte lätt. Antingen skriver jag nå enkelt som dagens dag eller typ hejsvejs.. fler än jsg som tycker det är svårt?

Kanske ska man bara skriva något som ex journalister gör för att locka läsare och så blir dem helt besvikna när rubriken inte alks hade något med innehållet att göra?

Iallafall, dagen ryggpass är gjort, så skönt att stärka ryggen även om jag tycker att det är den absolut tråkigaste delen att träna. Men, det går ju inte att träna alla andra muskelgrupper och sen ha en svag rygg?!

Jag är sååå taggad att nå mitt mål, och hoppas verkligen att ni både hejar på mig samt följer min resa.

Hur har ni det?