Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Utelek

Vart har sommaren och värmen tagit vägen?!

-Nu när värmen har försvunnit så har regn och blåst tagit över.

Det innebär att utevistelserna blir kortare då regnet kommer som en överraskning och vinden ligger på så kylan är bitande.

Nu tycker jag att sommaren och värmen allt får ta och komma tillbaka så vi kan ta och sola, bada och vara ute oftare och längre stunder.

Har er sol och värme också blivit saknad?

Annons
Annons

Alströmer 2019!?

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Dessa bilder ligger ute i min instastory och jag hoppas på gensvar, för jag har i flera år velat men eftersom mitt självförtroende och min blyghet inte är bra så drar jag mig tillbaka varenda år.

Men vem vet?!

Kanske kan jag fixa det till nästa år?

Isåfall har jag ett år på mig att bättra på muskler, få bort fett, få koll på poser samt lyfta mitt självförtroende.

Vad tror ni om det?

Annons
Annons

Väntan..

I väntan på att tvätten ska bli klar ligger jag nu i sängen bredvid min älskade dotter, hör hennes dova snusningar, hennes underbara prat och skratt i sömnen.

Jag ligger samtidigt och spelar spel på ipaden och skriver i bloggen.

Jag har nyligen gått igenom min instagram -Angelicabroman_- och är så glad och tacksam för alla följer jag har, både gamla som nya.

Att ni vill följa min vardag, ta del av de små glimtar jag delar med mig av gör mig varm i hjärtat.

Så glad och tacksam att ni läser min blogg och även stannar här :)

Tack livet!

annons