Hej! Angelica heter jag. Hos mig kommer ni få en mix av Fotografering, familjekaos och företagande. Jag har under flera år arbetat som fotograf med inriktning på kärlek i alla olika former. Jag lever tillsammans med min sambo och våra två barn Leia 6år & Lowa 4år. Samt lilla mini som beräknas komma i slutet av maj! <3 Och under 2017 kommer jag även bli FRU <3 . Välkomna in. Kontakta mig på : angelica@angelicasandberg.se

Annons

Vi tog ett stort beslut!

God kväll finisar! Hoppas ni haft en bra dag. Jag har haft en fin och lite annorlunda födelsedag. Vi har inte firat så mycket, men lite uppvaktad har jag blivit av nära och kära. Men ska kanske ha något mer kalasaktigt i helgen. Eller om jag helt enkelt struntar i det och bara låter det vara. Det är väl inte så noggrant egentligen? :)

Så vad har varit annorlunda med denna dag egentligen? Den har varit sjukt omtumlande… Som jag skrev för ett tag sen så hade vi skrivit på papper på ett hus. Jag har även tidigare berättat lite kring hur detta köp gick till.. Jag skulle kunna skriva i evigheter och skulle aldrig komma till skott för historien tar i storsätt aldrig slut.

Hur som , budgivningen var verkligen en sort för sig själv och vi blev kastade i hopp och förtvivlan om vart annat, ena stunden ägde vi, andra inte.. Folk drog tillbaka budgivningar , för att sedan vinna igen och sedan förlora det, o sedan vinna det igen. Ja nu hör ju själva hur otroligt rörigt. Ni kan tänka er själva hur våra tankar har gått. Man är ju bra nog förvirrad i sina känslor.. När man ett tag har vunnit huset så börjar man smått flytta in, och i sitt huvud börjar man fundera hur det ser ut när vi bor och lever där. Alla ni med hus, ni förstår va?

Hur som, vi skrev på papper förra onsdagen. Det kändes bra då. Fan gött vi har ett hus. Men ju mer tiden gått, desto mer olustiga känslor har kommit över en.. Det är något som inte känns rätt, man stör sig och tvivlar. Herregud ska det kännas såhär när man precis köpt sitt första hus? Var är lyckan? 

Vi har diskuterat så mycket fram och tillbaka, vi vet att vi verkligen tycker om huset , hjärnan snurrar ett varv. Vad är det för fel på er som tvivlar? 

Eftersom våra känslor inte kändes 100 så bestämde vi oss för att låta oss besiktiga huset en gång till. Som köpare har man rätt att göra en besiktning innan det gått 10 dagar efter att man skrivit på. Så vi var där igår , gick igenom huset i lugn och ro.Vi fick reda på lite offerter på vad saker skulle kosta att byta ut. Det var en del saker som behövs göras trots allt. Saker vi inte trodde va sån kris..  Saker som för andra händiga människor kanske inte är något svårt, men för oss som är egna företagare och småbarnsföräldrar.. Ni förstår själva att man inte riktigt har tiden och orken, eller för den delen kunskapen.. Bland annat behövdes badrummet göras om inom en relativ närtid..  Väldigt nyttigt med en sådan besiktning, väldigt givande och man fick väldigt mycket inblick hur saker fungerar. 

Vi hade givetvis ett hopp om att efter besiktningen så skulle det kännas mycket bättre! Dessvärre gjorde det inte det.. Så vi tog det stora beslutet att låta oss häva köpet… 

Inget lätt beslut för givetvis börjar tankarna även där, gör ni rätt nu? Eller gör ni fel? Allt man drömt om gick ju typ i kras.. Att äga sitt egna hus, att börja det kapitlet i vårt liv.. Ett ganska stort steg egentligen..

Men jag tänker… Det kommer fler hus, där allt går annorlunda till. Ens känslor bör inte vara såhär. Självklart kommer en liten tuff tid nu där tankarna snurrar. Men när allt kommer omkring så känns det rätt i hjärtat.. 

Dela gärna med er av er erfarenhet kring detta med husköp <3

Jag kände att jag ville dela med mig detta till er, när tanken skulle vara att ni skulle få följa med på denna resa.. Men ni får följa med på vår fortsatta resa i jakten.. Någongång kommer VÅRT hus <3 så nu har jag laddat ner hemnet appen igen 😉  

 
Jag roar mig med att följa budgivning på mitt drömhus.. Lyckos dom som köper det!!!

  
Blommorna pryder mitt kök iaf. Tack för tipsen om hur jag ska sköta mina eucalyptus och jag ska försöka använda mina gröna fingrar.

Nu tänker jag krypa upp i soffan med min man och fixa lite fondue och färsk frukt! 

Vad gör ni ikväll mina fina?

Kramar/Angelica 

En reaktion på ”Vi tog ett stort beslut!

 1. Vi köpte ju ett bostadsrättsradhus.
  Det bästa vi gjort om man bortser från nästan 18 månaders väntan när huset först skulle byggas. Men när det väl var klart kändes det fantastiskt – och sjukt skönt att flytta in i något helt nytt.
  Nu har vi dock börjat drömma lite smått om friliggande hus istället.
  Problemet är bara att har man bott i nytt så vill man inte köpa gammalt och börja renovera.
  Och ska man bygga nytt har man ett JÄTTE projekt med en ny evighetslång väntan framför sig.
  Jag tror att förr eller senare så dyker drömhuset upp oavsett om man väljer nytt eller gammalt, men en sak är säker.
  Följer man inte hjärtat och magkänslan så kan det aldrig helt perfekt !
  Ert drömhus där allt ”klickar” finns där ute !
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons