Hej! Angelica heter jag. Hos mig kommer ni få en mix av Fotografering, familjekaos och företagande. Jag har under flera år arbetat som fotograf med inriktning på kärlek i alla olika former. Jag lever tillsammans med min sambo och våra två barn Leia 6år & Lowa 4år. Samt lilla mini som beräknas komma i slutet av maj! <3 Och under 2017 kommer jag även bli FRU <3 . Välkomna in. Kontakta mig på : angelica@angelicasandberg.se

Shoppa loss hos Kids brand store.

God morgon. Idag är det den svarta fredagen. Låter väldigt dyster egentligen, men så är verkligen inte fallet.  Detta är Usas största REA och shoppingdag. Och denna grymma trend vill vi givetvis följa i Sverige också, vem vill missa det?

Så det här med julklappar? Brukar ni vara ute i sista stund som mig eller köper ni faktiskt på er i god tid?
Jag kan bli tokig på mig själv att jag är ute i sista sekund! Varför ska det vara så svårt att ordna i tid?
Förra året var jag riktigt duktig, men iår har jag inte köpt än enda julklapp än. Men jag ska ta tag i det, jag vägrar vara ute de sista dagarna före julafton.. Jag ska faktiskt kika in hos Kidsbrandstore och leta efter lite klappar.

De har upp till 60 procent rabatt hela helgen , fram till Måndag den 30/11
cyber weekend sverige

Varför inte ge bort massor av mjuka klappar iår?

Besök deras sida HÄR för att ta del av deras erbjudanden. Dessutom kan ni shoppa idag och betala i slutet av Januari, hur fantastiskt är inte detta? :)

I samarbete med kidsbrandstore.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *