Hej! Angelica heter jag. Hos mig kommer ni få en mix av Fotografering, familjekaos och företagande. Jag har under flera år arbetat som fotograf med inriktning på kärlek i alla olika former. Jag lever tillsammans med min sambo och våra två barn Leia 6år & Lowa 4år. Samt lilla mini som beräknas komma i slutet av maj! <3 Och under 2017 kommer jag även bli FRU <3 . Välkomna in. Kontakta mig på : angelica@angelicasandberg.se

Annons

När det inte blir som man tänkt sig och lite rabatt på snygga vaser till våren.

Ett reklaminlägg tillsammans med thefashionroom.se

Andra kvällen som Leia ska försöka sova i sitt nya sovrum. Tyvärr fungerade det inte igår och inte idag heller. Vi har så många gånger ändrat i den här lägenheten och på något sätt har jag ”gett upp”. Kanske dåligt jag vet. Jag är en flat mamma som ger mig. Jag erkänner. Men jag orkar inte ta fajterna, det är svårt för mig att övertala henne att sova därinne när jag själv tyckte det kändes mindre bra. Sen vet jag att det är skillnad att hon sover där inne, och när vi hade vår stora säng och var två personer. Hon är ändå en liten person , och vi har verkligen försökt göra det mysigt. Det är just det, när man försökt allt och det ändå känns som det inte funkar , då ger man upp. Jag har verkligen kommit dit där jag gett upp. När man dessutom redan flyttat i huvudet, då är det ännu jobbigare. Åh vad jag vill lägga mig ner och gråta på golvet, som en litet barn.. Gravidhormonerna blir mer påtagliga vissa dagar än andra. Men förstår ni min frustration , förstår ni att man faktiskt ger upp?

Jag vet innerst inne att det sjävklart egentligen inte är konstigt för henne att sova där inne, men jag orkar inte ta fajterna, jag ger med mig, ger upp. Snälla jag vill se ett ljus, åh vad jag hatar att kämpa för ingenting. :( Ibland känns det lite tuffare än andra dagar.
Dagen som varit bra slutade helt enkelt mindre bra. Jaja, jag ska försöka vara positiv. Förlåt för ett bittert inlägg 😉

Vi ska göra ett nytt försöka imorgon med att Lowa får ta över rummet, hon har oftast lite lättare att somna över lag än vad Leia har. Håll nu en tumme! För vad tusan gör vi annars? Har ni mirakellösning så säg=)

Jag har iallafall låtit våren flytta in tidigt, jag älskar snittblommor och tulpanerna har redan fått flytta hem hit. Visst är det fint, jag är trött på julen nu och allt som har med julen att göra har åkt ut härifrån, trots att snön ligger kvar så kan jag göra vår inomhus. :)

Jag har över lag ganska dåligt med vaser, framför allt vaser till just tulpaner, men så hittade jag en perfekt som fick flytta hem till oss. Vad tycker ni? Visst är den fin? Lite annorlunda mot alla vanliga vaser och perfekt till alla vårens blommor.

_14A3013_14A3014 _14A3017

I samarbete med thefashionroom.se kan jag nu dessutom erbjuda er 15% rabatt på alla vaser fram till 10/1. Bra va? Perfekt nu när man vill ha lite våriga nyheter.♥ Ni använder er av koden: vas och ni kommer direkt till vasen HÄR

Jag vill även puscha för att de har en pågående tävling på instagram när man nu kan vinna en Eos 65 cm, så är ni tävnlingssugna så gör ni det HÄR

Nu ska jag krypa upp i soffan och i vanlig ordning äta lite fondue och tycka lite synd om mig själv 😉
Tusen tack för att ni kikar in här varje dag och förgyller tillvaron. PUSS på er!

4 reaktioner på ”När det inte blir som man tänkt sig och lite rabatt på snygga vaser till våren.

 1. När mina hade svårt att somna i sitt rum så började vi med saga på band/cd som de låg och lyssnade på till de somnade. Det funkar än. Sen visst självklart jar de sina dagar än då de surar men saga funkar oftast. Delar dina rum? Vi bor trångt så mina gör det. Ser fram emot o följa eran flytt till hus, önskar så att vi också hade den möjligheten snart o få köpa eget.. stor kram
  Jennie Johansson

  1. Hej Jennie. Välkommen hit. Barnen delar inte rum längre, de har gjort det förr. Men när våran äldsta tjej började förskoleklass i somras blev det en väldigt stor förändring för henne. Hon grät mycket hela kvällarna och störde på så sätt lillasyster, så vi valde då att sära på dom, och det hela bli så mycket bättre tack och lov.

   Vi brukar läsa en bok hos dom och sedan får våra precis som dina lyssna på saga, det brukar funka riktigt bra. Igårkväll somnade de bra, då var de nog helt slut efter första dagen i skolan=)

   Håller en tumme för att ni snart också kan köpa eget.. Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons