Hej! Angelica heter jag. Hos mig kommer ni få en mix av Fotografering, familjekaos och företagande. Jag har under flera år arbetat som fotograf med inriktning på kärlek i alla olika former. Jag lever tillsammans med min sambo och våra två barn Leia 6år & Lowa 4år. Samt lilla mini som beräknas komma i slutet av maj! <3 Och under 2017 kommer jag även bli FRU <3 . Välkomna in. Kontakta mig på : angelica@angelicasandberg.se

Kvällsinlägg… 

Tänkte bara kika in och skriva ett par rader från mobilen innan jag somnar.. Jag har faktiskt inte testat att blogga via appen tidigare :)

Dag två med motion #vitränarförattblistarka och det blev en supersnabb sväng i skogen.. Idag har det gått i ett och jag fick inte tiden att räcka till riktigt .. Men bättre en liten sväng än ingen sväng alls :)

  
När Jag går mina promenader brukar jag stöta på hinder, igår var det en stock mitt över stigen, idag var det detta 😉  

 Vi får hoppas att den kommer tillbaka till sin rätta ägare :)

Har även hunnit med en lunch tillsammans med Madeleine och denna lilla sötnos  

 Gullet.. Hon gillar mig.. Fast på avstånd då, hon gillar inte riktigt om jag råkar ha henne i min famn 😉 En riktigt liten mammagris :) 

Nu ikväll när barnen somnat passade jag på att åka iväg och storhandla lite på Maxi, det är så fruktansvärt tråkigt men gött när man kommit hem. Något som stör mig så jag kan bli tokig är när man kommer hem lite senare på kvällen och det inte finns några platser på parkeringen.. Idag fanns det en plats ledig (lyckos mig), men den var skapligt trång, så för att komma ut på förarsidan fick jag helt enkelt backa in ;p  

 
Nu ska jag krypa ner och sova ett par timmar, ny dag imorgon! 
Kramar / Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *