Hej! Angelica heter jag. Hos mig kommer ni få en mix av Fotografering, familjekaos och företagande. Jag har under flera år arbetat som fotograf med inriktning på kärlek i alla olika former. Jag lever tillsammans med min sambo och våra två barn Leia 6år & Lowa 4år. Samt lilla mini som beräknas komma i slutet av maj! <3 Och under 2017 kommer jag även bli FRU <3 . Välkomna in. Kontakta mig på : angelica@angelicasandberg.se

Jag längtar lite extra och snygga flaskor..

Godkväll, har precis krypit upp i soffan, tänt ljus och barnen sover sedan en tid tillbaka. Lite välbehövlig egentid.
Det är fullt ös på jobbet så man är rätt så slut när man väl hamnar här. Det gäller att fokusera och prioriterad, men shit vad svårt det är. Man tror att man har blivit bättre och kommit in i det, men såfort det blir extra mycket och göra så tappar man det enkelt. Tusen tankar i huvudet och det är svårt att sortera, vad ska man prioritera? Vad är viktigast för stunden?

Idag har vi haft en intressant möte med en av våra leverantörer och kikat in på vårens nyheter.. Såfort jag får tillgång till lite bilder ska jag visa er. Men det var HELT i min smak verkligen, lite rosa och romantiskt.. Jag vet hur jag ska förvara vårens tulpaner om jag säger så :)

Sen har eftermiddagen gått i ett, myst och ätit kvällsmat med barnen, det är ungefär det men hinner med i veckorna. Men snart är helgen här igen. Längtar.
Sedan längtar jag liiiiiiite extra tills på måndag. ♥

Ikväll vill jag passa på att tipsa er om Twistshake Har visat er tidigare när jag fick hem den lilla flaskan, häromdagen fick jag hem en storlek större. Det finns så många olika storlekar som passar från nyfödd och uppåt. Det finns i så många härliga färger, och varje färg betyder något speciellt. 
Vilken är din favoritfärg och vilken passar din bebis? ♥
_14A1898 _14A1899 _14A1902

_14A1908

Färgen svart: Färgen svart representerar styrka, glamor och kraft. Svart symboliserar elegans, lyx och säkerhet. Svart är oändlighetens och ståtlighetens färg. Det är färgen som knyter allt samman.

I samarbete med Twistshake får ni med koden: angelicasandberg20 , 20%rabatt på hela deras sortiment. För att shoppa klicka —> HÄR <—

Ta hand om er.
Kramar/A

2 reaktioner på ”Jag längtar lite extra och snygga flaskor..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *