Hej! Angelica heter jag. Hos mig kommer ni få en mix av Fotografering, familjekaos och företagande. Jag har under flera år arbetat som fotograf med inriktning på kärlek i alla olika former. Jag lever tillsammans med min sambo och våra två barn Leia 6år & Lowa 4år. Samt lilla mini som beräknas komma i slutet av maj! <3 Och under 2017 kommer jag även bli FRU <3 . Välkomna in. Kontakta mig på : angelica@angelicasandberg.se

Ibland är det nyttigt att bara ta ett brejk…

Hej på er!

Hade tänkt att kika in här igår men som vanligt kom något emellan. Livet kanske 😉 Vi hade en mysig dag igår bara familjen. Så nyttigt och välbehövligt. Vi gjorde egentligen inget speciellt mer än att umgicks  med varandra. Man behöver det ibland, bara koppla bort alla sociala medier och gosa. Sen var det ju söndag också, så tvättmaskinen gick på högvarv och dammsugaren gjorde sitt. Ibland önskar jag att man hade en hushållerska.. Så himla härligt det skulle va. Tänk att komma hem till ett sprillans städat hem varje dag 😉

Men snart kommer jag komma igång och boa riktigt ordentligt. Jag blir alltid helt manisk i slutet på graviditeten, då ligger jag och skurar badrummet med tandborste i minsta lilla hörn och sen måste det dofta gott också! :)
Blir ni likadana? och varför blir man sån egentligen? Anser man att man inte har tid efter att bebis kommit ut kanske?

Vi tog  ett litet brejk från lägenheten igår och gick bort till lekparken som ligger några gårdar bort.
Leia hade sett att de hade renoverat upp den lite, och det var på tiden kanske. Barnen klättrade och lekte.

_14A4099 _14A4103 _14A4109_14A4089_14A4100_14A4096
Lowa hamnade i finkan och var väl mindre lycklig för det haha=)

Sedan gick vi hemåt och tog en söndagsfika. ♥

Rickard håller också på nu och hjälper mig med det som komma skall, jag har ju berättat för er att det kommer bli lite förändringar här på bloggen som jag verkligen ser fram emot. Det kan vara så att jag kanske redan berättar ikväll. Så jag kommer inte hålla er på halster så länge till!
Håll utkik vettja! 😉

Nu ska vi strax iväg på utvecklingssamtal på Leias skola, det ska bli kul att se hur det har gått sedan sist vi var där.

Kikar in senare!
PUSS på er! ♥

One thought on “Ibland är det nyttigt att bara ta ett brejk…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *