Hej! Angelica heter jag. Hos mig kommer ni få en mix av Fotografering, familjekaos och företagande. Jag har under flera år arbetat som fotograf med inriktning på kärlek i alla olika former. Jag lever tillsammans med min sambo och våra två barn Leia 6år & Lowa 4år. Samt lilla mini som beräknas komma i slutet av maj! <3 Och under 2017 kommer jag även bli FRU <3 . Välkomna in. Kontakta mig på : angelica@angelicasandberg.se

Grattis alla mammor och underbara kladdkakebollar med jordgubbsgömma.

Stort Grattis till alla fina mammor därute. Tänk vad fantastiska vi är allihop. Helt magiskt vad våra kroppar klarar av. Att gå igenom en graviditet och förlossning för att föda fram det finaste som finns ♥
mage_lowa _dsc4817_205856765 dsc4967_4fda2ae3e087c3787c00025e
Jag skulle kunna gå igenom en förlossning hundra gånger om. För det är verkligen värt det även om det gör ont som f-n. Jag är lite sugen på en liten trea. Att få snuffsa på en sånhär liten igen. Åh.. ♥

Nu ska jag visa er den enkla och goda desserten som jag gjorde igår. Jag hittade receptet hos bakamedfrida.
Vilket underbart instagramkonto. Alla baktokiga in och följ detta konto.

Jag testade att baka hennes recept, kladdekakebollar med jordgubbsgömma.
Det blev en riktigt succé.
_14A5796_14A5797 _14A5798 _14A5799

Superenkelt att göra och så uppskattat.
Det du behöver är ingredienser för kladdkaka, jordgubbar och kokos.

Gör såhär:
Baka en vanlig kladdkaka.
150gram smör
3st ägg
3dl socker
2dl vetemjöl
1dl kakao
1/2 msk vaniljsocker
2krm salt

Sätt på ugnen på 175 grader. Smält smöret. Rör ihop ägg och socker i en bunke. Blanda de torra ingredienserna  och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant. Grädda i mitten av ugnen i 17-20 minuter tills kakan är torr på utan men fortfarande känns lite lös i mitten. Låt kakan svalna.

Jordgubbsgömmor:
Börja med att snoppa jordgubbarna och torka dem med hushållspapper.
Mosa kladdkakan ordentligt.
Rulla in jordgubbarna i kladdkaka och rulla till en fast boll.
Rulla sedan i kokos.
Förvaras i kylskåp. Bör ätas samma dag! ♥

Ha en härlig dag finisar.
KRAM/ A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *